Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi

21 Mayıs Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde ilk olarak 06:45’de başlayacak olan “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkacak. Akşam kuşağında ise 21:00’da “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı başlıyor. Sorular karşısında yarışma imkanı sunan program ile hareketli bir akşama şimdiden hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi

06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile güzel bir sabaha uyanabilirsiniz. Sabaha erken başlıyorsanız bu renkli dizinin tekrarını seyrederek hafta içi sabah saatlerinize hareketlilik katabilirsiniz. 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile yayın akışı devam edecek. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri detayları ile bu sabah bülteninden izleyebileceksiniz. Ardından 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı yayın akışına dahil olacak. Hafta içi her gün aynı saatte yayına geçen programdan yıllar öncesi yaşanmış acıklı hayat öyküleri işleniyor. Tüyler ürperten kesitleri ile tüm herkesi etkilemeyi başaran programı izleyerek hareketli bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 13:00’a geldiğinde, “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ile yayın devam ediyor. Gündeme dair sıcak gelişmelerin ele alındığı bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, emlak, piyasa, siyaset ve spor gibi tüm konu alanlarına dair sıcak gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Gündeme dair tüm gelişmelerin irdelendiği bülten tüm gelişmelerden ana hatları ile bilgi sahibi olmanızı mümkün kılıyor.

Haberin Devamı

14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Öğle saatlerinde başlayan dizi ile gün ortanıza hareketlilik katabilir ve mükemmel bir dizi keyfine ortak olabilirsiniz. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sizlerle oluyor. Güncel yaşam programında yaşanmış pek çok hayat hikayesini izleyebileceksiniz. Acıklı hayat hikayelerini izlerken çoğu kez hüzünlü anlar yaşayabileceksiniz.

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı haber bülteni ile yayın devam ediyor. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, spor ve hava durumu gibi daha pek çok konu alanı hakkında detaylı bilgiler edinebileceksiniz. 19:45’de “Nihat Hatipoğlu ile İftar” adlı program yayına geçiyor. Ramazan ayı boyunca bu programı izleyerek dini anlamda aydınlanabilirsiniz. 21:00’da “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı ekranları renklendiriyor. Sevilen yarışma programı ile hem eğlenceli bir akşama başlayabilir hem de kendinizle yarışma imkanı bulabilirsiniz. 00:30’da “Cennetin Gözyaşları” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 01:30’da “Nihat Hatipoğlu ile Sahur” adlı program yayına geçecek. 03:15’de ise “Kanatsız Kuşlar” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı