Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 21 Kasım Salı

21 Kasım Salı günü ATV yayın akışı sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile güne merhaba diyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler en ince ayrıntılarına kadar seyirci ile buluşacak. Güne daha dinamik ve bilgi dolu başlamak istiyorsanız haber bültenini izlemeyi sakın unutmayın. Akşam kuşağında ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü karşınızda! Dram ağırlıklı olan yerli dizide yine birbirinden farklı olaylar silsilesi yaşanıyor. Merak edilenleri ekranlarınız karşısındayken seyrederek öğrenebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 21 Kasım Salı

Sabahın ilk saatleri ile güne başlayan yayın akışı “Kahvaltı Haberleri” ile en merak edilen gelişmeleri öğrenmenizi mümkün kılıyor. Hemen ardından saat 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı yaşam programı ekranlara dahil oluyor. Kayıp olaylarından cinayetlere kadar uzanan tüm içler acısı olayların arka perdesi araştırılıyor ve çözüm odaklı incelenerek gerçeklerle yüzleştirilmeye çalışılıyor. Yine ekranlarınız karşısında seyrederken içinizin burkulduğunu ve hüzün dolu anlar yaşadığınızı hissedebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI HAKKINDA TIKLAYINIZ!

Saatler 13:00’ı göstermesi ile birlikte “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ekranlarınızda yerini alacak. En sıcak son dakika haberlerinin tümüne değinen kısa haber bülteni ile en güce gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Öğle kahvenizi yudumlarken gündemden bilgi sahibi olmak için seyredebilirsiniz. Haber bülteninin bitiminden hemen sonra 13:55’de “Cennetin Gözyaşları” adlı yerli dizi tekrar bölümü ile yayına devam ediyor. Dram ağırlıkta olan yerli dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız her gün öğle saatlerinde ekranlara giren tekrar bölümlerini değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Saat 16:00’da “Esra Erol’la” adlı evlilik programı renkli ve eğlenceli bir giriş yaparak ekranlarınızda yerini alıyor. Eğlencenin kıran kırana devam ettiği yeni bölümde yine birbirinden farklı anlara şahit olabilirsiniz. Evlenmek isteyen çiftler ve yorumcu kadrosu arasında geçen diyalogları ile bazen gergin bazen hüzünlü bazen de mutlu anlar yaşayabileceksiniz.

Saat 19:00’da “ATV Ana Haber” ekranlara dahil olacak. Haberin nabzını tutan ve gündemin merkezine oturan tüm gelişmeler ayrıntılı ve çarpıcı şekilde karşınıza çıkıyor. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan tüm konu başlıklarına ait gelişmelerden bilgi edinebileceksiniz. 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dinamik dizinin yeni bölümü başlıyor. Akşam kuşağınızı renklendiren dizide, Hızır’ın hapishaneden çıkma planları devreye giriyor ve işler tamamen karışıyor. Ekranlarınız başına kilitleyen yeni bölümü sakın kaçırmayın…

Haberin Devamı

23:00’da “Kim Milyoner Olmaz İster?” adlı yarışma programı ekranlarınıza yansıyor. Hemen ardından saat 00:30’da yeni dizi “Bahtiyar Ölmez” yeni bölümüyle yayında yerini alacak. 03:00’da “Benim Annem Bir Melek”, 03:45’de ise “Aşk ve Mavi” adlı dizi tekrarı ile sevenlerinin karşısına bir kez daha çıkacak.