Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba

20 Eylül Çarşamba günü ATV yayın akışı, sevilen sabah haberi programı Kahvaltı Haberleri’nin saat 07.00’de yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra 10.00’da Müge Anlı il Tatlı Sert, ATV Gün Ortası, Aşk ve Mavi, Esra Erol’da adlı eğlence programı ekrana gelecek. 19.00’daki ATV Ana Haber’den sonra ise Seven Ne Yapmaz adlı komedi dizisi ve Son Durak adlı haber programı yayınlanacak.

ATV yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba

ATV’de 20 Eylül Çarşamba günü, sabah kuşağında Kahvaltı Haberleri yayınlanacak. Saat 07.00’de başlayacak olan programın sunucusu ise sabah haberlerinin başarılı ismi Nihan Günay. Gününüze Kahvaltı Haberlerini izleyerek başlayıp, hem en önemli, ilgi çekici ve en renkli haber dosyalarına göz atabilir, hem günün ve haftanın önemli gelişmelerinden haberdar olabilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kahvaltı Haberleri’nden hemen sonra ise, 1885. bölümü ile ekrana gelecek olan, ekranların başarılı reality programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV ekranlarında olacak. Yılların başarılı ve güvenilir sunucusu Müge Anlı’nın uzun süredir sunduğu programda, hayatın içerisinden birçok olay programda konu ediliyor, kayıplar bulunuyor ve faili meçhul cinayetler çözüme kavuşuyor.

13.00’da ise, başarılı haber spikeri Deniz Türe’nin sunumu ile ATV ekranlarına hafta içi her öğlen gelen ATV Gün Ortası yayınlanacak. ATV gün ortasında, hem yaşamla ve sağlıkla ilgili özel hazırlanmış dosya ve haberler, hem gün ortası son dakika gelişmeleri, siyaset ve ekonomi ile ilgili son dakika haberleri yer alıyor.

Haberin Devamı

ATV sabah kuşağında ise, 30. bölümü ile ekranlara gelecek olan Aşk ve Mavi adlı dram dizisi ekrana gelecek. Dizinin başrollerinde ise, ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah ile Burcu Kıratlı yer alıyor. Dizide ayrıca Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Birgül Ulusoy, Cüneyt Mete gibi oyuncular bulunuyor. Dizide, zengin bir ailenin oğlu olan ve Ahmet adında birini öldürdüğü için hapse giren Ali’nin, tesadüfi bir şekilde öldürdüğü kişinin kız kardeşine aşık olması anlatılıyor.

16.20’de ise, Esra Erol’da adlı program yeni formatı ile ATV ekranlarında olacak. 443. bölümü ile ekranlara gelecek olan programda, kavuşamayan insanlar kavuşturulacak, hayatın içinden birçok olay programın konusu olacak.

19.00’da, 7040. bölümü ile ATV Ana Haber ekranlara gelecek. Başarılı haber spikeri Cem Öğretir’in sunumu ile ekrana gelecek olan programda, birçok konuda güncel olan tüm haberler, özel haberler başarılı ve tarafsız bir sunumla ekrana geliyor.

Haberin Devamı

20.00’da, ATV akşam kuşağının ilk programı olan Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizi ekranlarda olacak. Yusuf Çim ve Seren Şirince’nin başrollerini paylaştığı, Ferzan Hekimoğlu ve Ecem Çalık gibi oyuncuların rol aldığı dizide, Safranbolu’da başlayıp yolu İstanbul’a düşen bir aşk hikayesi anlatılıyor.

23.45’te ise Türkiye ve dünyadaki son dakika gelişmeleri, gündeme dair tüm haberler Melih Altınok’un sunumuyla ekrana gelecek.