Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 20 Ekim Cuma

20 Ekim Cuma gününe ait ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “ATV Kahvaltı Haberleri” ile ekranlarınızı hareketlendirmeye başlıyor. Gündeme bomba gibi düşen gelişmeler ve birtakım olaylar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız mutlaka takipte kalın. Akşam kuşağında ise saat 20:00’da başlayacak olan “Aşk ve Mavi” adlı dizi ile sevenlerini ekranlarının karşısına toplamayı başaracak. Yepyeni bölümüyle ekranlarınıza yansıyan dizine neler olacak? diye merak ediyorsanız mutlaka izlemeyi unutmayın. ATV yayın akışı hakkında detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 20 Ekim Cuma

Sabah 07:00’da haber bülteni ile yayına başlayan ATV ekranları ardından 08:30’da “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini program ile kaldığı yerden devam edecek. Programda dini anlamda farklı konular ele alınıyor ve seyircilerin sorduğu sorulara cevap bulunuyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel program ekranlarınızda olacak. Polisiye olayların ele alındığı günlük programda yine kayıp dosyaları ve farklı faili meçhul cinayetler ele alınıyor. 13:00’da “ATV ile Gün Ortası” haber bülteni dünya üzerinde gelişen olayları özet şeklinde ekranlarınıza getiriyor. Gündemdeki gelişmelerden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için seyredebilirsiniz.

13:55’de “Kanatsız Kuşlar” dizisinin tekrar bölümü başlayacak. Hemen ardından 16:00’da “Esra Erol’la” adlı eğlence programı yayına geçecek. Renkli yarışmacıların, konukların ve müzisyenlerin yer aldığı stüdyoya yine birbirine talip olan farklı kişiler katılacak. Eğlencenin ve acıklı olayların bir arada görüldüğü program ile TV keyfinize renk katabilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” yayın akışına geçecek. Dünya gündemini meşgul eden olayları ve gelişmeleri tarafsız şekilde seyredebilirsiniz. 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizi sevenleri ile buluşuyor. Özetsiz olarak yayına başlayan nefes kesici bir bölüm yine sizlerle. Ekranlarınızın başına kilitleyecek muazzam dizi ile ailece güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

00:15’de “Son Durak” adlı gündemi ele alan öğretici program yayına geçecek. Siyaset, ekonomi ve gündem hakkında merak ettikleriniz Melih Altınok sunumuyla gerçekleşen programda… 01:20’de dram ağırlıklı olan “Cennetin Gözyaşları” adlı dizi ekranlarınıza gelecek. 03:40’da başlayan “Benim Annem Bir Melek” tekrar bölümü ile uykuya dalamayanların eğlencesi oluyor. 04:30’da ise “Kırgın Çiçekler” dizisi tekrarı ile yayın akışına geçiyor. Yeni bölümünü kaçırdıysanız mutlaka ekranlarınızın başına geçip seyredin.