Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 2 Temmuz Pazartesi

2 Temmuz Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına çıkacak. Ekranların renkli haber bülteni ile mükemmel bir hafta başına başlangıç yapabileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Heyecan dolu yarışma anı sunan program ile akşamınızı renkli ve eğlenceli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 2 Temmuz Pazartesi

Sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile güne başlangıç yapabileceksiniz. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler, detayları ile birlikte karşınıza çıkıyor. Ardından 10:00’da “Aşk ve Mavi” adlı fenomen dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Ekranların heyecan dolu yerli dizisi ile güzel bir sabah keyfi sizleri bekliyor. Saat 13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni yayına başlıyor. Öğle arasında yayına giren bülten ile haberleri ana hatları ile öğrenme imkanı elde edeceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan politikaya kadar tüm merak edilen gelişmeler sizlere aktarılacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 14:00’a geldiğinde, “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayına devam ediliyor. Hemen ardından 15:10’da “Beni Bırakma” adlı dizinin bir başka tekrar bölümü sizlerle olacak. 16:10’da “Sen Anlat Karadeniz” adlı fenomen dizi tekrar bölümü ile hayranlarını karşılayacak. Sevilen dizinin son bölümlerini kaçırdıysanız, bu tekrarlarını seyrederek tüm merak ettiklerinizi öğrenme şansı yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Saatler 19:00’a geldiğinde, “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayında olacak. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler, detayları birlikte sizlere aktarılıyor. Sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya, yaşamdan hava durumuna kadar akla gelebilecek tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri inceleyebilirsiniz. 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı ile karşılaşacaksınız. Yarışmayı seyrederken zorlayıcı ve eleyici sorular karşısında hem kendinizle yarışabilir hem de heyecanlı ve sürükleyici anların keyfini çıkartabilirsiniz.

23:15’de “Yıldızlararası” adlı yabancı sinema filmi ekranlara geliyor. Sürükleyici anlar sunan film ile gecenizi renkli ve keyifli kılabilirsiniz. Gecenize heyecan katan sinema filminden ehemen sonra saat 02:20’de “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. 05:10’da ise “Kertenkele” adlı dizinin tekrar bölümünü keyif içinde seyredebileceksiniz. Dizinin yeni bölümlerini kaçırdıysanız gece kuşağındaki bu tekrar bölümünü izlemeyi unutmayın.

Haberin Devamı