Gazete Vatan Logo

ATV Yayın akışında bugün neler var? - 19 Ocak Cuma

19 Ocak Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, 07:00'da "Kahvaltı Haberleri" ile güne başlangıç yapıyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini öğrenmek için bu sabah bültenini takipte kalabilirsiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve hava durumu gibi daha pek çok konuda merak edilen gelişmeler ekranlarınıza dahil olacak. Akşam saatlerinde ise kanalın sevilen dizisi "Aşk ve Mavi" yepyeni bölümü ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Yeni bölümü izlerken çoğu kez olanlara hayret edecek ve sürükleyici bir dizi deneyimine şahit olabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

ATV Yayın akışında bugün neler var? - 19 Ocak Cuma

Sabah 07:00'da "Kahvaltı Haberleri" ekranlarınıza dahil olacak. Haber dünyasının sıcak gelişmelerinden bilgi sahibi olmak için bülteni izleyebilirsiniz. Ardından 08:30'da "Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor" adlı ini program yayın akışında yerini alıyor. Dini anlamda merak ettiğiniz pek çok sorunun yanıtını bu yayından öğrenme imkanı elde edeceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00'da "Müge Anlı ile Tatlı Sert" adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza geçecek. Kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar tüm yaşanmış yürek burkan hikayeler, bir kez de bu sabah programında ele alınıyor ve olaylara çözüm bulunmaya çalışılıyor. Hafta içi her aynı saatte ekranlara gelen programı seyrederken hem heyecanlı anlar yaşayabilecek hem de sabahınızı daha renkli hale getirebileceksiniz.

13:00'da "ATV Gün Ortası" adlı ana haber bülteni ile güncel gelişmelerden genel hatlarıyla bilgi edinebilirsiniz. Öğle saatlerinde fenomen iki dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. İlk olarak 14:00'da "Bahtiyar Ölmez" adlı dizinin eğlenceli ve heyecanlı tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Ardından saat 15:00'da "Beni Bırakma" adlı dizi ile yayın akışı devam ediyor.

Haberin Devamı

Saatler 16:20'i gösterdiğinde "Esra Erol'la" adlı yaşam programı ekranlarınıza dahil oluyor. Geçmiş zamanlarda veya yenilerde yaşanmış olan kayıp dosyaları ve cinayet olayları bir kez de bu programda hayat buluyor ve yaşananlara köklü çözümler getirilmeye çalışılıyor. 19:00'da ATV Ana Haber" adlı haber bülteni ekranlarınızda yer alacak. Haberin nabzını tutan tüm gündem gelişmeleri ekranlarınıza yansıtılıyor.

20:00'da "Aşk ve Mavi" adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ile akşam kuşağı başlıyor. Dizinin hemen ardından 00:15'de "Son Durak" adlı güncel program yayında olacak. Hayatın içinden çıkan gündem ötesi gelişmeler bu programda ele alınıyor. 01:20'de "Beni Bırakma" adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Ardından 02:15'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", 04:50'de ise "Kırgın Çiçekler" adlı iki dizi tekrar bölümü ile sizlerle olacak.

Haberin Devamı