Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Mart Pazartesi

19 Mart Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geliyor. Fenomen dizinin son bölümünde yaşananları merak ediyorsanız bu tekrar bölümünü sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “8. Gün” adlı yeni dizinin ilk bölümü başlıyor. Her karesinde aksiyon, macera ve gerilim dolu anlar yaşayan dizi ile akşamınızı daha renkli hale getirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Mart Pazartesi

Sabah saat 06:45’de “Beni Bırakma” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile yayın akışına başlayabileceksiniz. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ekranlar karşısına geçiyor. Haberin nabzını tutan tüm sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa ve emlak gibi konu içeriklerini tek tek ekranlarınız karşısından analiz edebileceksiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı yayına geçecek. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlar karşısına geçen programda kayıplardan yaşanmış cinayet olaylarına kadar pek çok acıklı yaşam öyküsü ele alınıyor. Muhabir ekibinin araştırmaları ile tüm bilinmeyenler gün yüzüne çıkıyor. Pür dikkat seyredebileceğiniz sabah programını izlerken hayret edici pek çok gelişmeye rastlayabileceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı öğle bülteni ile haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ekranlara geliyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya kadar akla gelebilecek pek çok konuyu detayları ile öğrenebilirsiniz. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini hafta içi her gün aynı saatte ATV ekranlarınız karşısından seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı ekranlarda göze çarpıyor. Yaşamın içinden çıkan, yürek burkan pek çok kayıp dosyası ve faili meçhul cinayet olayı programın konusunu oluşturuyor. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Gündemin merkezine oturmuş tüm gelişmeler ayrıntıları ile karşınıza çıkıyor.

20:00’da “8.Gün” adlı yeni dizinin ilk bölümünü seyredebileceksiniz. Hareketli anlar yaşatan dizi ile akşamınız daha renkli ve keyifli geçecek. 22:30’da “8.Gün” adlı dizi tekrar bölümü ile bir kez daha ekranlar karşısına çıkıyor. 01:00’da “Son Durak” adlı yaşam programı yayın akışına geçecek. 02:00’da “8.Gün” adlı dizinin tekrarı başlayacak. 04:15’de ise “Aşk ve Mavi” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.