Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı

19 Haziran Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 06:00’da komedi dolu sahneleri ile ekranlara gelen “Kertenkele” adlı dizi ile başlıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi ile keyifli bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Galaksinin Koruyucuları” adlı yabancı sinema filmi yayına dahil olacak. Aksiyon ve macera dolu kesitler sunan film ile salı akşamınızı çok daha sürükleyici hale dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı

Sabah saat 06:00’da “Kertenkele” adlı dizinin tekrar bölümü bir kez daha sevenlerinin karşısına çıkacak. Fenomen dizinin tekrarından sonra 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni yayına geçiyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve gündem başlıkları ekranlara aktarılıyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan politikaya kadar akla gelebilecek tüm gündem gelişmeleri sizlerle olacak. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncem yaşam programı ile yayın devam ediyor. Müge Anlı’nın sunumu ile yayına devam eden programdan yıllardır aranan kayıpları ve yaşanmış cinayet olaylarını öğrenme şansı elde edeceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Haberleri genel hatları ile ele alan bülteni izleyerek gündeme dair merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçiyor. Sevilen dizinin tekrar bölümünü izleyerek gününüzü çok daha renkli ve keyifli şekilde geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Saatler 15:10’a geldiğinde, “Beni Bırakma” adlı dizinin bir başka tekrar bölümü ile yayın devam edecek. Gün ortasında dizi keyfi yapmak isterseniz bu mükemmel diziyi sevdiklerinizle birlikte seyretmeyi unutmayın. Saatler 16:10’a geldiğinde, “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı ekranlara geçiyor. Programı seyrederken yıllardır aranan kayıplara ve yaşanmış tüyler ürpertici cinayet olaylarına rastlayabileceksiniz.

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Bültenden siyaset, emlak, politika, spor, trafik ve hava durumu gibi tüm gündem konularına ait sıcak gelişmeleri öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Galaksinin Koruyucuları” adlı yabancı sinema filmi sevenleri ile buluşacak. 22:30’da “X-Men Başlangıç: Wolverine” adlı yabancı film sevenleri ile buluşacak. 00:40’da “Kocaman Ailem” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Saatler 03:05’de “X-Men Başlangıç: Wolverine” adlı filmin tekrarı yayına geçiyor. Saatler 04:45’e geldiğinde, “Galaksinin Koruyucuları” adlı filmin tekrarı sevenleri ile buluşuyor.

Haberin Devamı