Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 18 Temmuz Salı

ATV’nin 18 Temmuz Salı gününe ait yayın akışı sabahın ilk saatlerinde Kertenkele dizisinin tekrar bölümlerinden birisiyle birlikte başlayacak. Ardından da gün boyunca bilgilendirici ve eğlenceli programlar ile devam edecek. Bugünün akşam kuşağında ise yeni başlayan eğlence programlarından olan 3 Kuşak 1 Cevap programı yer alıyor. ATV’nin 18 Temmuz Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 18 Temmuz Salı

ATV’nin 18 Temmuz Salı gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Kertenkele dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor. Kertenkele dizisinin başrollerini Sera Tokdemir ve Timur Acar paylaşıyor. Dizinin ana konusu ise sahte imamın yaşadıkları ve karşılaştığı kişilerle arasında geçenler. Kertenkele dizisinden hemen sonra ise Aşk ve Mavi dizisinin 16. bölümü ekranlara gelecek.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da ekranlara ATV Gün Ortası ile birlikte haber kuşağı ekranlara gelecek. Bu haber kuşağında, bir gün önce ve bu sabah içerisinde diğer ülkelerde ve Türkiye’de meydana gelmiş olan olaylar ayrıntıları ile birlikte yayınlanıyor. Haber kuşağından sonraysa Seviyor Sevmiyor dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.

15.30’da Kırgın Çiçekler dizisinin 66. bölümü ATV ekranlarında olacak. Kırgın Çiçekler dizisi aile olmayan bir grup kızın yetimhanede ve dışarısında yaşadıklarını anlatıyor. Kırgın Çiçekler dizisinden hemen sonra ise 19.00’da ATV Ana Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde meydana gelmiş olan olaylar, dünyaya dair son gelişmeler ve olaylar hakkındaki son bilgiler bu saatte ekranlara getiriliyor.

Haberin Devamı

Bugünün akşam kuşağında ise Sevimli Canavarlar Üniversitesi isimli yabancı animasyon filmi yer alıyor. Mike çocukluğundan beri korkunç bir canavar olmayı hayal etmektedir. Bu yüzden de Sevimli Canavarlar Üniversitesi’ne başvurur ve kabul edilir. Fakat korkunç olmadığından dolayı bazı zorluklara katlanmak durumundadır. Çok çalışıp aslında korkunç olduğunu kanıtlamak ister. Diğer taraftan Sully ise en korkunç canavarlardan birisidir. Fakat içten içe de korkak bir canavardır. İkisinin tanışması ile olaylar başlayacaktır.

Sevimli Canavarlar Üniversitesi’nden hemen sonra ise yabancı sinema filmi 2012 ekranlara gelecek. Ardından da Kanatsız Kuşlar dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.

Kanatsız Kuşlar dizisinden hemen sonra Benim Annem Bir Melek dizisi başlayacak.