Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 18 Aralık Pazartesi

18 Aralık Pazartesi günü ATV yayın akışı sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile güne merhaba diyecek. Gündemin merkezine oturan en sıcak ve en güncel gelişmeleri ATV ekranlarınızdan sabahın ilk saatlerinde öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dram ağırlıklı olan sürükleyici dizinin yeni bölümü başlıyor. Her kesiti farklı olaylar silsilesine ışık tutan yerli diziyi Pazartesi akşamı seyrederek mükemmel bir TV keyfi yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizi takipte kalabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 18 Aralık Pazartesi

Sabah ilk olarak 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ekranlara dahil oluyor. Haber dünyasının nabzını tutan en sıcak gelişmeleri ekranlarınızdan takip edebilir ve bilmediğiniz gündem gelişmeleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Saatler 10:00’ı gösterdiğinde ise “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı yayın akışındaki yerini alıyor. Sürükleyici programda yine kayıplardan cinayet haberlerine kadar uzanan pek çok yaşamsal kesit irdeleniyor ve çözüme kavuşturulmak adına harekete geçiliyor. Seyrederken çoğu zaman duygu ve heyecan dolu anlara kapılabilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” ile özet şeklinde ele alınan gündem gelişmeleri ele alınacak. Gündemin en sıcak olaylarını merak ediyorsanız gün ortasında mutlaka ATV kanalınızı açın. Öğleden sonra 13:55’de “Kanatsız Kuşlar” adlı sevilen dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Diziyi takip ediyorsanız ve son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü izleyerek tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

16:00’da Esra Erol’la adlı güncel yaşam programı ile yayın akışı devam edecek. Acıklı yaşam geçirmiş kişilerin yürek burkan hayat öyküleri karşısında bazen duygu dolu anlar yaşayabilecek bazen de gelişen olaylar karşısında hayrete düşeceksiniz. 19:00’da “ATV Ana Haber” bülteni ile akşam haberleri ekranlarınıza aktarılıyor. Dünyada ve Türkiye’de gelişen tüm sıcak gelişmeleri tek tek ayrıntılı şekilde öğrenebileceksiniz. Siyaset, sağlık, yaşam, spor, hava durumu ve ekonomi gibi daha pek çok alandaki haberlerden bilgi sahibi olabilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağına dönülüyor. Küçük yaşta yetim kalan kız çocuklarının dramatik yaşam öyküsü…. Her karesi nefes kesen dizide bu hafta yine pek çok olay yaşanıyor. Songül’ün bebeği adına verdiği mücadele karşısındayken diğer kızlar da bekleyiş içindedirler. Ali, Ejder, Kader ve Fadik başına gelenler ise olayları iyice karıştırır…Dizinin yeni bölümünü seyrederek güzel bir pazartesi akşamı geçirebilirsiniz. Saat 00:30’da “Son Durak” adlı güncel yaşam programı canlı yayına başlıyor. 01:30’da “Bahtiyar Ölmez”, 04:15’de ise “Cennetin Gözyaşları” adlı iki dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor.

Haberin Devamı