Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? -17 Kasım Cuma

17 Kasım Cuma günü ATV yayın akışı sabah, 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlarınız karşısına geçiyor. Dünyada ve Türkiye üzerinde gelişen tüm güncel gelişmeler ve merak edilen konular sabahın ilk ışıkları ile ATV Haber’de…Haberin nabzını yoklayan sıcak gelişmelerle sabahınızı daha verimli ve bilgi dolu geçirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise Aşk ve Mavi” adlı yerli dizinin yine nefes kesen kesitleri sevenlerini ekran başına çekiyor. Duygu dolu anlar yaşayan dizinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalın.

ATV yayın akışında bugün neler var? -17 Kasım Cuma

Sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile yayın akışına giriş yapılıyor. Son dakika haberleri ile heyecanı diri tutan bülteni seyrederek güne başlayabilirsiniz. Hemen ardından 08:30’da “Nihat Hatipoğlu” Sorularınızı Cevaplıyor” adlı program dini anlamda merak ettiğiniz soruları yanıtlayacak. Sabah ister ekranlarınız karşısında seyredebilir isterseniz de merak ettiklerinizi yönelterek öğrenme şansı bulabilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ile hayatın içinden çıkan farklı acıklı hikayeler ekranlarınıza geliyor. Faili meçhul cinayetler ve kayıplar… Yürek burkan hikayelerin gizemli kalmış anları güçlü muhabir kadrosu ile gün yüzüne çıkartılıyor ve çözüme kavuşturuluyor.

Saatler 13:00’ı gösterdiğinde ise “ATV Gün Ortası” ile haber saati başlayacak. Özet niteliğinde olan bültende gün içerisinde gelişen olaylarından ve son dakika haberlerinden bilgi sahibi olabilirsiniz. Dizinin hemen bitiminden sonra 13:55’de “Seven Ne Yapmaz” adlı yerli dizinin tekrar bölümü sevenleri ile bir kez daha buluşuyor. Aşk temalı dizide komedi ekranları zenginleştirirken yer yer dram ağırlıklı anlarda kendini gösterecek.

Haberin Devamı

Saat 16:00’da “Esra Erol’la” adlı eğlence programı ile yayın akışı hız kesmeden devam ediyor. Birbirine talip olan çiftlerin bazen eğlenceli anları bazen acıklı hikayeleri karşısında etkilenebilirsiniz. Yarışmacıların ve yorumcu kadrosunun çekişmeli anları karşısında bazen de heyecanlı anlara tanıklık edebilirsiniz. Saat 19:00’da “ATV Ana Haber” ile haberin nabzı yoklanıyor. Akşam kuşağını renklendiren bültende yine dünyadaki ve Türkiye üzerindeki en merak edilen gelişmeler ekranlarınıza yansıyacak. 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı sevilen dizi başlıyor. Dram ağırlıklı olan dizi eğlenceli, hüzün dolu ve sürükleyici kesitleri karşısında sizleri ekranlarınızın başına kilitleyecek.

00:15’de “Son Durak” adlı gündem ötesi gelişmelerin ele alındığı yaşam programı yayına geçiyor. Ardından 01:20’de “Bahtiyar Ölmez” adlı yeni dizinin tekrar bölümü sevenlerinin karşısında olacak. 03:50’de “Benim Annem Bir Melek”, 04:30’da ise “Cennet’in Gözyaşları” adlı dizilerin tekrar bölümlerini seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı