Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 16 Ocak Salı

16 Ocak Salı gününe ait ATV yayın akışı, sabah 06:45'de "Beni Bırakma" adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen diziyi hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınızdan seyrederek son yaşananlardan haberdar olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:30'da İstanbulspor- Fenerbahçe karşılaşmasını izleyebileceksiniz. Her karesinde etkileneceğiniz maç programı ile akşamınızı daha heyecanlı ve keyif dolu hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 16 Ocak Salı

Sabah ilk olarak 06:45'de "Beni Bırakma" adlı dizinin tekrar bölümü ile güne başlayabileceksiniz. Ardından 08:00'da "Kahvaltı Haberleri" ile sabah haberleri ekranlarınıza gelecek. Sağlıktan ekonomiye, yaşamdan hava ve yol durumuna kadar tüm gündem gelişmeleri objektif şekilde ele alınıyor ve tüm detaylı açıklamaları ile ekranlar karşısına çıkartılıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberlerden sonra 10:00'da "Müge Anlı ile Tatlı Sert" adlı güncel yaşam programı yayın akışında yerini alıyor. Farklı hayatlar ve farklı yaşanmış acıklı hikayeler... Yıllardır izine rastlanılmayan kayıp dosyaları ve neden yapıldığı dahi belirsiz cinayet olayları yine ekranlarınız karşısında ele alınıyor ve gelişen yaşanmış hikayeler bir kez daha gün yüzüne çıkartılıyor. Stüdyonun güçlü muhabir kadrosu ile lokasyon bazında araştırılan gelişmeler ile olaylara çözüm yolları aranıyor. Heyecanlı ve sürükleyici anlar yaşamak istiyorsanız hafta içi her gün aynı saatte bu güncel yaşam programını seyredebilirsiniz.

Saatler 13:00'ı gösterdiğinde "ATV ile Gün Ortası" adlı haber bülteni ekranlarınıza dahil olacak. Haber dünyasının nabzını yoklayan tüm sıcak gelişmeleri genel hatları ile bu öğle haberlerinden öğrenebileceksiniz. 14:00'da Bahtiyar Ölmez" adlı komedi dizisinin tekrar bölümü ekranlarınıza geçecek. Sevilen dizinin yeni bölümlerini izleyemeyenlerdenseniz hafta içi öğle saatlerindeki tekrarlarını takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

15:00'da "Beni Bırakma" adlı dizinin yeni bölümü yayın akışında yerini alıyor. Gün ortanızı renkli kılacak olan diziyi hafta içi her gün aynı saatte izleyerek mükemmel bir TV keyfine ortak olabilirsiniz. Saatler 16:20'e geldiğinde "Esra Erol'la" adlı yaşam programı ekranlarda dikkati çekecek. Hafta içi her gün yayına başlayan programda, yaşanmış kayıp ve cinayet gibi daha pek çok acıklı öykü tekrardan gündeme geliyor ve olaylara köklü çözümler bulunmak adına harekete geçiliyor.

19:00'da "ATV Ana Haber" bülteni ile akşam haberlerini seyredebileceksiniz. 19:45'de "Kupa Günlüğü" adlı yayın sizlerle olacak. Hemen ardından saat 20:30'da "İstanbulspor-Fenerbahçe" karşılaşması ekranlarda yerini alıyor. 22:30'da "Cennetin Gözyaşları" adlı sevilen fenomen dizi bir kez daha tekrar bölümü ile hayranlarının karşısına çıkıyor. 01:45'de "Kanatsız Kuşlar, 04:15'de "Kırgın Çiçekler" adlı iki dizinin tekrarı ekranlara yansıyor.

Haberin Devamı