Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 16 Nisan Pazartesi

16 Nisan Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:50’de “Beni Bırakma” adlı sevilen fenomen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile mükemmel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı yayın akışına başlayacak. Heyecan dolu kesitler sunan yarışma ile hem akşamınızı renklendirebilir hem de kendinizi yarıştırma imkanı bulabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 16 Nisan Pazartesi

Sabah saat 06:50’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile güne başlayabileceksiniz. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile yayın akışı devam ediyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan politikaya kadar uzanan tüm konu alanlarına özgü gelişmeler sizlerle olacak. Sabahın ilk saatlerinde haberleri öğrenmek istiyorsanız bu haber bültenini sakın kaçırmayın. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil olacak. Yıllar boyu araştırılan kayıp dosyaları ve faili meçhul cinayet olayları bu programda ele alınıyor, muhabir kadrosunun araştırmaları ile tüm bilinmeyen gerçekler ortaya çıkıyor. Şaşırtıcı ve heyecan dolu anlar yaşatan programı, hafta içi her gün ATV ekranlarınızdan seyredebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öğleden sonra saat 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Kahvenizi yudumlarken seyredebileceğiniz dizi ile mükemmel anlar yaşayabilirsiniz. Aşk temalı kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları karşısına toplayan dizi, hafta içi her gün ATV ekranlarında yerini alıyor. Saatler 19:00’a geldiğinde, “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına başlayacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan siyasete, politikadan hava durumuna kadar uzanan tüm konu başlıklarına özgü gelişmeleri tek tek takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster”? adlı yarışma programı ile yayın akışına devam edilecek. Tarih, genel kültür, spor, yaşam, siyaset ve politika gibi daha pek çok alandan çıkan sorular karşısında sizler de yarışmacılar kadar heyecan dolu anlar yaşayabileceksiniz. Baraj soruları ile heyecanı doruklara çıkaran programı keyif içinde izleyerek sürükleyici bir akşam geçirebilirsiniz.

Ardından 23:30’da “8. Gün” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen diziyi izleyerek mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Saatler 01:00’a geldiğinde fenomen dizi “Aşk ve Mavi” ekranlar karşısına çıkıyor. Son bölümü seyretmeyi unuttuysanız bu dizinin tekrarını sakın kaçırmayın. 03:30’da ise “Cennetin Gözyaşları” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olucak.

Haberin Devamı