Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 16 Mart Cuma

16 Mart Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ve ayrıntılarını sabahın ilk saatlerinde öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı sevilen fenomen dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Nefes kesen dizi, yepyeni bölümüyle yine tüm hayranlarına eğlenceli anlar yaşatacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 16 Mart Cuma

Sabah ilk olarak “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile güne başlayabileceksiniz. Sağlık, ekonomi, yaşam, piyasa ve emlak gibi konu alanlarına özgü tüm sıcak gelişmeleri tek tek ayrıntılı biçimde ekranlarınız karşısından analiz edebileceksiniz. Ardından 08:30’da “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini program sizlerle olacak. Dini anlamda pek çok soruların yanıtlandığı programı, her cuma ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil olacak. Kayıp dosyalarından yaşanmış tüyler ürpertici pek çok cinayet olayına kadar merak ettiğiniz tüm yaşanmışlıklar ele alınacak. 13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı öğle bülteni ekranlara geçiyor. Haber dünyasının tüm gelişmelerini özet niteliğinde bu bültende görebileceksiniz.

14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü ile yayın akışı devam ediyor. Dizinin yeni bölümünü izlerken hem keyif dolu anlar yaşayabilir hem de gününüzü daha renkli kılabilirsiniz. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sizlerle buluşuyor. Hayatın farklı dönemlerinde meydana gelmiş tüm kayıp dosyaları ve faili meçhul cinayet olayları ele alınıyor, muhabir ekibinin araştırmaları ile tüm bilinmeyenler su yüzüne çıkıyor.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Sağlık, ekonomi, piyasa, emlak, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm konu başlıklarına ait güncel gelişmeleri bu akşam bülteninden analiz edebilirsiniz. 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine birbirinden farklı anlar yaşayabileceksiniz. 00:15’de “Son Durak” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil olacak. Hayatın içinden çıkan pek çok güncel gelişme, bu yayında ele alınıyor ve detayları ile seyirci kitlesine aktarılıyor. 01:20’de “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, 03:45’de ise “Aşk ve Mavi” adlı iki dizinin tekrar bölümlerini seyredebileceksiniz.