Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 15 Ocak Pazartesi

15 Ocak Pazartesi gününe ait ATV yayın akışı, saat 07:00’da “Beni Bırakma” adlı fenomen dizinin tekrarı ekranlardaki yerini alıyor. Sabaha erken uyananlardansanız dizinin tekrar bölümünü seyrederek güne başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise saat 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dram ağırlıklı dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Her karesinde farklı olayları işaret eden yeni bölüm ile pazartesi akşamınızı daha renkli ve sürükleyici bir atmosfere dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi mutlaka takipte kalın.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 15 Ocak Pazartesi

Sabah saat 07:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrarı sizlerle olacak. Ardından saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı bülten ile sabah haberleri ekranlara geliyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden siyasete, yol durumundan spora kadar daha pek çok konudaki güncel gelişmeler sizlerle olacak. Ardından saat 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlarınızda. Programda yine farklı ailelerin farklı cinayet ve kayıp dosyaları odak noktasına alınıyor. Faili meçhul cinayetler ve kayıp dosyaları tüm detayları ile araştırılıyor ve muhabir kadrosu ile bilinmemiş gerçekler gün yüzüne çıkıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı bülten ile haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ekranlarınıza gelecek. Gündemin tüm gelişmelerini bu bültenden genel hatları ile öğrenebileceksiniz. Saat 14:00’da “Bahtiyar Ölmez” adlı komedi ve eğlence dolu dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Hemen ardından saat 15:00’da “Beni Bırakma” adlı dizi sizlerle olacak. Gün ortasında dizi seyretmeyi seviyorsanız, bu iki diziyi seyretmeyi unutmayın.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’la” adlı güncel yaşam programı yayın akışında yerini alıyor. Yıllardır izine rastlanılamayan kayıplar ve cinayet olayları tüm ayrıntıları ile ele alınıyor ve çözüm yolları aranmaya başlıyor. Saatler 19:00’da “ATV Ana Haber” bülteni ile ana haber bülteni ekranlara geliyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler tek tek ekranlara sunuluyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden siyasete kadar tüm merak edilen gündem gelişmelerini ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz.

20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin yeni bölümü ekranlarınıza gelecek. Sevilen dram ağırlıklı dizi ile mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. 23:45’de “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı ekranlarınıza çıkıyor. Yarışma programından sonra 00:45’de “Son Durak” adlı gündem ötesi gelişmeleri ele alan program sizlerle. 01:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 02:45’de “Aşk ve Mavi”, 04:45’de “Cennetin Gözyaşları” adlı iki dizinin tekrarı yayın akışın geçiyor.

Haberin Devamı