Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 15 Haziran Cuma

15 Haziran Cuma gününe ait ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma “ adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Heyecanlı bir sabah başlamak isterseniz ATV ekranlarının bu sevilen dizisini seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Takip 3: Son Karşılaşma” adlı yabancı sinema filmi ekranlara dahil oluyor. Mükemmel kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları karşısına çeken filmi ailenizle birlikte seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 15 Haziran Cuma

Sabah ilk olarak “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. ATV ekranlarında yayına geçen dizi ile güzel bir sabah keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Saatler 08:00’a geldiğinde, “Kahvaltı Haberleri” adlı bülten ekranlara geçecek. Sabah bülteninden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika ve hava durumu gibi tüm sıcak gelişmeleri inceleyebileceksiniz. 10:00’da “Kocaman Ailem” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Komedi dolu sahneleri ile sabahınıza renk katan bu diziyi sakın kaçırmayın

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ekranlar karşısına geçiyor. Haber bülteninden tüm gündem başlıklarına özgü gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan politikaya kadar tüm gündem gelişmeleri sizlerle olacak. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Hemen ardından saat 15:00’da bu heyecanlı dizinin tekrarı başlayacak.

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısına geçecek. Programı seyrederken kayıp dosyalarından yaşanmış cinayet olaylarına kadar tüyler ürpertici pek çok yaşam hikayesi ile karşı karşıya kalacaksınız. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayında olacak. Bültenden siyaset, yaşam, hava durumu, politika ve spor gibi tüm konu başlıklarına özgü gelişmeleri inceleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Takip 3: Son Karşılaşma” adlı yabancı sinema filmi sizlerle olacak. Aksiyon ve macera dolu bir akşam geçirmek isterseniz bu sürükleyici filmi seyrederek evinizi sinema ortamında çevirebilirsiniz. 22:05’de “Fokus” adlı bir başka yabancı sinema filmi ekranlara geçiyor. Gece kuşağında eski dizilerin ve filmlerin tekrarları ile yayın akışı devam edecek. 00:20’de “Son Durak” adlı güncel yaşam programı yayına dahil olacak. 01:15’de “Fokus” adlı yabancı sinema filmi sizlerle buluşuyor. 02:30’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. 05:20’de ise “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz.