Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 14 Temmuz Cuma

ATV’nin 14 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı Kertenkele dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlayacak ve ardından da eğlenceli programlar boyunca gün boyu devam edecek. Akşam kuşağında ise Dev Avcısı Jack isimli yabancı sinema filmi yer alıyor. ATV’nin 14 Temmuz Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 14 Temmuz Cuma

ATV’nin 14 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Kertenkele dizisinin 21. bölümü ile başlıyor. Kertenkele dizisinin konusu, sahtekâr bir hocanın hayatında meydana gelen olaylar ve bu olayları nasıl hallettiği olarak gösterilebilir. Kertenkele dizisinden sonra ise Aşk ve Mavi dizisi ATV ekranlarında başlayacak. Bugün 15. bölümü yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Burcu Kıratlı ve Emrah yer alıyor. Dizi gençlik senelerinde cezaevinde yatan Aras ve bugüne kadar kimseye karşı aşk duygusu beslemeyen Mavi’nin hayatını konu alıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da ATV Gün Ortası ile birlikte haber kuşağı ekranlara gelecek. Gün içerisinde hem dünyada hem de ülkemizde meydana gelen önemli olaylar ayrıntıları ve görüntüleri ile birlikte bu haber bülteninden aktarılacak. Haber kuşağından sonra ise saat 13.40’ta Benim Annem Bir Melek dizisi ATV ekranlarında başlayacak. Başrollerinde Oya Başar ve Ali Sunal’ın yer aldığı dizi bir ailenin hayatından geçen olayları komik ve duygusal bir şekilde anlatıyor.

Haberin Devamı

15.30’da ise ekranların en çok izlenen dizilerinden olan Kırgın Çiçekler’in eski bölümlerinden birisi yayınlanacak. Dizi, yetimhanede büyüyen genç kızların başlarından geçen olayları anlatıyor. 19.00’da ATV Ana Haber ile akşam haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde meydana gelen olaylar aktarılacak. Ayrıca dünyadan da son gelişmeleri bu bültenden öğrenebilirsiniz.

Bugünün akşam kuşağında ise yabancı sinema filmi Dev Avcısı Jack yer alıyor. Film klasik bir İngiliz efsanesine dayanıyor. İnsanlar ev devlet bir arada yaşamaktadır. Bu sırada bir prenses kaçırılır ve bu da ülkenin geleceğinin tehlikeye atılması anlamına gelmektedir. Bu sırada genç bir çiftçi de prensesi kurtarabilmek için yola çıkar.

Dev Avcısı Jack filminden sonra ise Bitirim İkili 3 isimli yabancı sinema filmi ekranlara gelecek.