Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 14 Mayıs Pazartesi

14 Mayıs Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen dizisi ile mükemmel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı ile eğlence dolu bir TV keyfi sizleri bekliyor olacak. Çayınızı veya kahvenizi yudumlarken seyredebileceğiniz programı hem keyif içinde izleyebilir hem de eleyici sorular karşısında kendinizi yarıştırabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 14 Mayıs Pazartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrarı başlayacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü seyrederken eğlence dolu bir sabah geçirmiş olacaksınız. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ekranlar karşısına geçecek. Bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, tarih, emlak ve politika gibi daha pek çok konu alanı hakkında bilgiler edinebileceksiniz. Saatler 10:00’a geldiğinde, “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı karşınıza geçecek. Sabah programından yıllar öncesine ait yaşanmış pek çok acıklı hayat öyküsüne tanıklık edebileceksiniz. Kayıplardan cinayet olaylarına kadar pek çok yaşanmışlıklar araştırılıyor ve detayları ile ekranlar karşısına aktarılıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı öğle bülteni sizlerle olacak. Bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, politika, siyaset ve hava durumu gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri takip edebilirsiniz. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına başlıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine heyecan dolu anlar ortaya çıkacak! Fragmanı kadar heyecanlandıran dizi ile gün ortanıza renklilik katabilirsiniz.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı öğle programı ile yayın devam ediyor. Güncel yaşam programında yıllar öncesi yaşanmış pek çok hayat hikayesi ele alınıyor. Muhabir kadrosunun çalışmaları ile gün yüzüne çıkan gerçekler ise ekranları karşısındaki tüm izleyenleri şaşkına çeviriyor. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Akşam bültenini seyrederken sağlıktan siyasete, emlaktan politikaya, yaşamdan ekonomiye kadar pek çok konu alanına ait gelişmeleri izleyebilirsiniz.

20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı yayında yerini alıyor. Akşam saatlerinize hareketlilik katan program ile güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Baraj soruları karşısında hem heyecanlı anlar yaşayabilir hem de kendinizi yarıştırma imkanı elde edeceksiniz. 23:15’de “Nihat Hatioğlu ile Ramazana Doğru” adlı program ekranlar karşısına geçecek. Ramazan ayına özel olarak yayına geçen programdan pek çok farklı dini konuya özgü bilgiler edinebileceksiniz.

Haberin Devamı

00:30’da “Son Durak” adlı güncel yaşam programı karşınıza çıkacak. Güncel yaşam programını izlerken heyecanlı bir geceye hazır olun. 01:30’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin tekrarını seyredebilirsiniz. 04:15’de ise “Cennetin Gözyaşları” adlı dizinin tekrarı başlıyor.