Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 14 Kasım Salı

14 Kasım Salı günü ATV, 07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” ile yayın akışına giriş yapıyor. Haber bülteni sayesinde dünya gündemine ait siyasi, sosyal, ekonomik, sağlık, alışveriş ve spor gibi daha pek çok konu başlıklarına ait gelişmeleri seyredebileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı sürükleyici dizinin yeni bölümü başlıyor. Hızır Çakırbeyli’nin koltuğunu alan Meryem, etrafındaki tüm zarar veren düşmanları hayatlarından çıkarmaya kararlı. Her karesi nefes kesen dizinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 14 Kasım Salı

Sabahın ilk saatlerinde sıcak son dakika gelişmeleri ile ekranlara gelen “Kahvaltı Haberleri” bülteni başlıyor. Gündemin nabzını yoklayan tüm çarpıcı konular ekranlarınızda olacak. Haber bülteninin bitiminden sonra 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adındaki yaşam programı yayın akışına geçiyor. Dünyası başına yıkılan ve acıklı yaşam hikayeleri ile hüzün içinde olan kişiler… Cinayetten kayıp dosyalarına kadar tüm gizemli kalmış konuların sır perdesi programda aralanacak. Güçlü muhabir kadrosu ve araştırmacı ekibi ile gerçekler yine ortaya çıkıyor ve çözüme kavuşturuluyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 13:00’ı gösterdiğinde de “ATV Gün Ortası” adlı özet niteliğindeki sıcak gelişmeler ekranlarınızda yerini alıyor. Son dakika haberleri ve sıcak gelişmeleri ile öğrenmek istediğiniz tüm konulardan kolayca haberdar olabileceksiniz. Haber bülteninin bitiminden hemen sonra 13:55’de “Seven Ne Yapmaz” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız. Aşkın en sevimli ve saf halini anlatan, yer yer komedi kesitleri ile seyircilerini güldürmeyi başaran yerli aşk temalı dizi ile güzel bir gün ortası geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:00’da “Esra Erol’la” adlı eğlence programı ile yayın akışı devam ediyor. Birbiriyle evlenmek uğruna yayına başvurmuş kişilerin heyecan dolu anları sizleri de heyecanlandırırken zaman zaman da hüzünlendirecek. Eğlencenin, komedi, hüzün ve çaresizlik gibi farklı duygu dolu anları da kucakladığı evlendirme programı ile yine güzel bir bölüm sizleri bekliyor.

19:00’da “ATV Ana Haber” bülteni ile dünyadaki ve Türkiye’deki gelişmeler karşınıza çıkıyor. Gündemin en sıcak başlıkları ve konuları çarpıcı ve tarafsız bilgiler ışığında seyircilerine aktarılıyor. Tüm merak ettiğiniz gelişmelerden haber bülteni haberdar olabilirsiniz. Saat 20:00’da ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı yerli dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağına başlangıç yapılacak. Yeraltı dünyası adamlarından olan Hızır Reis, cezaevine girince işler tamamen karışır. Hızır’ın eşi Meryem, ailesini toplayıp bir arada tutmak isterken düşmanlarını ortadan kaldırmaya çalışır. Ama diğer yandan eşinin yokluğu ile yüreğini acıtır. Hızır ise eşinin yapacaklarından ve planlarından endişe duyar. Her anı dolu dolu geçen yeni bölüm ile Salı akşamınızı daha renkli ve sürükleyici kılabilirsiniz.

Haberin Devamı

23:00’da “Kim Milyoner Olmaz İster” adlı yarışma programı yayına geçiyor. Farklı kategorideki sorular ve farklı yarışmacılar… Eleyici genel kültür soruları karşısında siz de ekranlarınız karşısındayken kendinizi ölçebilecek ve heyecan dolu dakikalar yaşayacaksınız. 00:30’da yeni dizi “Bahtiyar Ölmez”, 03:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dizi tekrar bölümü ile sevenlerinin karşısında olacak.