Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? -12 Mart Pazartesi

12 Mart Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:50’de “Beni Bırakma” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini takip edemiyorsanız bu tekrarlarını sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı sevilen dizi final bölümü ile ekranlara veda ediyor. Nefes kesen final bölümünü ailenizle birlikte izleyerek muhteşem bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? -12 Mart Pazartesi

Sabah ilk olarak “Beni Bırakma” adlı sevilen dizinin tekrar bölümünü izleyerek başlayabileceksiniz. Hemen ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni yayın akışına geçiyor. Haber dünyasının en sıcak gelişmelerini ve ayrıntılı olaylarını sabahın ilk saatlerinde ekranlarınız karşısından izleyebileceksiniz. Siyasetten sağlığa yaşamdan ekonomiye, sağlıktan yaşama kadar uzanan tğm konu içeriklerine dair haberler ekranlara aktarılacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı yayın akışına dahil olacak. Yıllar öncesine ait yaşanmış kayıplardan esrarengiz cinayet olaylarına kadar pek çok acıklı yaşam öyküsü ele alınıyor ve yaşanmış bu hikayelere köklü çözümler üretilmeye çalışılıyor.

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni yayına geçecek. Haberin nabzını tutan tüm ayrıntılı gelişmeleri genel hatları ile bu öğle bülteninden öğrenebileceksiniz.

14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen diziyi izlerken hem keyifli bir gün geçirebilir hem de sürükleyici pek çok kesite tanıklık edebileceksiniz. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Güncel yaşam programında yine hayatın farklı alanlarında meydana gelmiş pek çok yaşam öyküsü hakkında bilgi edinebileceksiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayına geçiyor. Siyasetten yaşama, sağlıktan ekonomiye, piyasadan hava durumuna kadar akla gelebilecek pek çok konu içeriklerine dair sıcak gelişmelerden haberdar olabileceksiniz.

20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin nefes kesen final bölümü sizleri bekliyor. Sevilen dizinin hareketli final bölümünü izlerken unutulmaz bir akşam geçirebileceksiniz. 00:15’de “Son Durak” adlı güncel yaşam programına yayında yerini alacak. Hayatın içinden çıkmış olayları ayrıntılı şekilde bu yayından analiz edebileceksiniz. 01:15’de “Bahtiyar Ölmez” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 04:00’da ise “Cennetin Gözyaşları” adlı dizinin tekrarı ekranlardaki yerini alıyor.

Haberin Devamı