Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 12 Haziran Salı

12 Haziran Salı gününe özgü ATV yayın akışı, sabah ilk olarak 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Sevilen renkli dizinin yeni bölümlerini seyredemediyseniz bu tekrarlarını mutlaka değerlendirmelisiniz. Akşam saatlerinde ise 21:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin sezon finali ekranlara dahil olacak. Sevilen renkli dizi mükemmel bölümü ile tüm hayranlarına sürükleyici anlar yaşatacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 12 Haziran Salı

Sabah saatlerinde ilk önce 06:45’de başlayan “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümünü seyrederek güne başlangıç yapabileceksiniz. Sevilen dizinin tekrar bölümünden hemen sonra 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni yayında olacak. Sabah bülteninden yaşam, ekonomi, sağlık, emlak, politika, siyaset, genel kültür ve hava durumu gibi tüm gündem başlıklarına ait gelişmeleri görebileceksiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı ekranlar karşısında yer alacak. Programı seyrederken yıllardır aranan kayıplarla ve tüyler ürpertici cinayet dosyaları ile karşı karşıya kalacaksınız.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da ATV Gün Ortası” adlı ara bülten ekranlara dahil oluyor. Bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, politika, spor ve hava durumu gibi her alandaki gelişmeleri öğrenme imkanı yakalayabilirsiniz. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Saatler 15:10’a geldiğinde, Beni Bırakma” adlı diziyi bir kez daha izleyebilme şansı elde edeceksiniz.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı yayın akışında bulunacak. Programdan aranan kayıp dosyalarını ve cinayet olaylarını takip edebileceksiniz. Saatler 19:00’a geldiğinde, “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni karşınıza çıkacak. Akşam bülteninden tüm gündem başlıklarına özgü gelişmeleri takip edebilirsiniz. Türkiye’yi ve dünyayı ilgilendiren tüm sıcak gelişmeler, detayları ile ekranlara yansıtılacak. 19:45’de “Nihat Hatipoğlu ile İftar” adlı dini program ekranlar karşısında yer alacak. Programı seyrederken dini olarak merak ettiğiniz tüm gelişmeleri öğrenebilme şansı yakalayacaksınız.

21:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin sezon finali ekranlara giriş yapacak. Efsanevi bölümü ile tüm hayran kitlesini etkileyen dizi, mükemmel bir akşam geçirmenize yardım edecek. 23:30’da “Kocaman Ailem” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. 01:15’de “Nihat Hatipoğlu ile Sahur” adlı program yayına geçecek. Hemen ardından 03:40’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı