Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 12 Haziran Pazartesi

ATV’nin 12 Haziran Pazartesi gününe ait yayın akışı erken saatlerde Kahvaltı Haberleri ile başlıyor ve günlük programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Kırgın Çiçekler’in yeni bölümü yayınlanacak. Bir grup genç kızın yetimhane maceralarını anlatan dizide yine heyecanlı saatler yaşanacak. ATV’nin 12 Haziran Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 12 Haziran Pazartesi

ATV’nin 12 Haziran Pazartesi gününe ait yayın akışı saat 06.45’te Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Bir gün önce yaşanan olayların ele alındığı bu saatte ayrıca gazete haberleri hakkında da bilgi alabilirsiniz. Kahvaltı Haberleri programından hemen sonra ise en çok izlenen günlük programlardan olan Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV ekranlarında olacak. Gözyaşlarını dindiren programda bu hafta yine olaylar çözülmeye çalışılacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13.00’da ise Gün Ortası Bülteni ekranlarda olacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylar ile ilgili ayrıntılar bu bülten ile aktarılacak. Hemen ardından ise sevilen yarışma programı Karavan’ın yeni bölümü yayınlanacak. Birbirinden eğlenceli ve renkli kişiliklerin yarıştığı bu yarışmada, sizleri lezzetli dakikalar bekliyor.

Saat 16.40’ta Esra Erol’da programı başlayacak. Bekârların ve aile kurmak isteyenlerin yer aldığı programda yine adaylar birbirleriyle tanışacak. Ardından ise saat 19.00’da ATV Ana Haber başlayacak. Yaşanan olaylar ayrıntıları ile birlikte ATV haber bülteninde yayınlanacak.

Haberin Devamı

ATV’nin bugünkü akşam kuşağında ise sevilen dizi Kırgın Çiçekler yer alıyor. Bu hafta sezon finali yayınlanacak olan dizide yine heyecan doruk noktada olacak. 88. bölümü ile sezon finali yapacak olan dizide Macide Sadri’yi ölümle baş başa bırakıyor. Nazan ise çoktan kızların peşine düşmüştür. Aleyna da yol kenarında bulunduktan sonra herkesi bir panik kaplamıştır. Macide ise Meral’in gerçekten torun olup olmadığını anlamak için gizlice DNA testi yaptırmak istemektedir. Yeni bölüm ile ilgili daha fazla bilgi için bu saatte ekran başına!

Kırgın Çiçekler dizisinden hemen sonra ise en çok izlenen bilgi yarışması olan “Kim Milyoner Olmak İster?” ATV ekranlarında olacak.