Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 12 Aralık Salı

12 Aralık Salı günü ATV yayın akışı, 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlardaki yerini alıyor. Gündemin en sıcak ve son dakika haberleri karşınızda olacak. Haber dünyasına ait gelişmeleri takip edebilir ve böylelikle sabahın erken saatlerinde merak ettiğiniz konulara cevap bulabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı sürükleyici dizinin yeni bölümü sizlerle… Dram ağırlıklı olan diziyi seyrederken adeta akşamınızın nasıl ilerlediğine şaşıracaksınız. Nefes kesen sevilen diziyi sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi edinmek için haberimizi takip edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 12 Aralık Salı

Sabah ilk olarak “Kahvaltı Haberleri” ile gündem gelişmelerinden haberdar olabileceksiniz. Ekranlarınız karşısındayken, detaylı ve çarpıcı konu başlıkları sayesinde hem dünyayı hem de Türkiye’yi yakından ilgilendiren konuları öğrenebileceksiniz. Ardından 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlarınızda… Nedeni bile belirsiz olan cinayetler, diğer yanda yıllardır izi sürülemeyen kayıplar… Yürek burkan yaşamsal hikayelerin tek tek ele alındığı programda yine dram ağırlıklı kesitleri ve hayatın gerçeklerini izleyebileceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 13:00’ı gösterdiğinde “ATV Gün Ortası” adlı özet niteliğindeki sıcak gelişmeleri ele alan haber bülteni yayın akışına geçiyor. Son dakika gelişmelerini öğrenmek isterseniz gün ortası haberlerini seyretmeyi unutmayın! Haber bülteninin ardından 13:55’de “Kanatsız Kuşlar” adlı sevilen dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Gün ortası TV keyfi yapmayı seviyorsanız bu dram ağırlıklı diziyi değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:00’da “Esra Erol’la” adlı güncel yaşam programı sevenleriyle buluşuyor. Kayıplardan cinayetlere kadar uzanan geniş içeriği ile yüreklere dokunan sürükleyici program ile heyecan dolu saatler geçirebileceksiniz. Programın ardından 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı bülten ile akşam haberleri başlıyor. Gündemi derinden sarsan tüm güncel gelişmeler, ani olaylar detaylı konu başlıkları ile seyirci kitlesine aktarılıyor. Siyaset, sağlık, hava durumu, yaşam, sosyal hayat, ekonomi ve spor gibi tüm alanlardaki gelişmeleri ekranlarınızdan seyredebilir ve gündemin sıcak gelişmelerinden haberdar olabilirsiniz.

20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dram dizinin nefes kesen yeni bölümü sizlerle oluyor. Hızır’ın yine farklı planlar eşiğinde olması düşmanlarını hiç sevindirmeyecek ve aksine ortalığı fena halde karıştıracaktır… Her karesinde aksiyon ve macera dolu olan heyecanlı diziyi izleyerek Salı akşamınızı daha dinamik hale dönüştürebilirsiniz. 23:30’da komedi, dram ve eğlence dolu kesitleriyle zenginleştirilen “Bahtiyar Ölmez” adlı dizinin tekrarı ekranlarınıza geçiyor. 02:15’de “Kırgın Çiçekler”, “04:45’de ise “Cennetin Gözyaşları” adlı iki dizinin tekrarı yayın akışında yer alıyor.

Haberin Devamı