Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 11 Temmuz Salı

ATV’nin 11 Temmuz Salı gününe ait yayın akışı erken saatlerde Kertenkele dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlarla devam ediyor. Akşam kuşağında ise Süngerbob Karepantolon isimli yabancı sinema filmi yer alıyor. ATV’nin 11 Temmuz Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 11 Temmuz Salı

ATV’nin 11 Temmuz Salı gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Kertenkele dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Uzun süre önce final yapmış olan Kertenkele dizisinde sahte bir imamın başından geçen olaylar komik bir şekilde ekranlara getiriliyor. Kertenkele dizisinden sonra ise Aşk ve Mavi dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Aşk ve Mavi dizisi ise henüz kimse ile gönül bağı kurmamış olan Mavi ile hapishaneden yeni çıkan Ali’nin hikayesini anlatıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da ATV Gün Ortası ile birlikte haber kuşağı başlıyor. Gün içerisine hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen olayların ayrıntılarını bu programdan öğrenebilirsiniz.

13.40’ta ise sevilen dizilerden Benim Annem Bir Melek’in tekrar bölümlerinden birisi ATV ekranlarına gelecek. Benim Annem Bir Melek dizisinde ev hanımlığı yapan Neriman ve eşi Cahit ile birlikte çocuklarının başından geçen komik olaylar anlatılıyor. Benim Annem Bir Melek dizisinden sonra ise Kırgın Çiçekler dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Bu dizi yetim bir grup çocuğun başında geçen dram dolu hikayeler anlatılıyor.

Haberin Devamı

19.00’da ise ATV Ana Haber ile birlikte haber kuşağı ekranlara gelecek. Gün içerisinde meydana gelen olaylar hakkındaki bilgilendirmeler ve dünyaya dair son gelişmeler bu saatte yayınlanacak.

Bugünün akşam kuşağında ise yabancı sinema filmi olan Süngerbob Karepantolon yer alıyor. 2015 yapımı olan animasyon filminde Burger Beard bir korsandır ve Süngerbob’un maceralarının yer aldığı kitabı bulabilmek için yola çıkmıştır. Kitap büyülüdür ve içinde yazanları gerçeğe çevirebilme özelliğine sahiptir. Bu yüzden herkes ele geçirmek istemektedir.

Süngerbob Karepantolon filminden sonra ise Altın Pusula isimli yabancı sinema ATV ekranlarında olacak.