Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 11 Haziran Pazartesi

11 Haziran Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara gelecek. Sevilen dizinin tekrar bölümünü izleyerek sabahınızı çok daha heyecanlı ve renkli bir atmosfere dönüştürebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 21:00’da “Galaksinin Koruyucuları” adlı aksiyon dolu yabancı sinema filmi sizlerle olacak. Heyecanlı bir akşam geçirmek isterseniz bu yabancı filmi seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 11 Haziran Pazartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak 06:45’de başlayacak olan “Beni Bırakma” adlı dizi ile güne merhaba diyebileceksiniz. Fenomen dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınız karşısından seyredebileceksiniz. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni yayında olacak. Bültenden gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri analiz edebilirsiniz. Sağlık, siyaset, emlak, yaşam ve politika gibi tüm gündem başlıkları hakkındaki gelişmeler sizlerle olacak. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısına geçiyor. Sabah programında yıllardır aranan kayıpları ve yaşanmış yürek burkan cinayet olaylarını inceleyebileceksiniz. Heyecanlı ve sürükleyici anlar sunan programı hafta içi her gün ATV ekranlarınızdan takip edebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni yayın akışına başlıyor. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm başlıklara dair gelişmeler ele alınıyor. Gündemi analiz etmek istiyorsanız bu öğle bültenini sakın kaçırmayın. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışına geçecek. Ekranların sevilen renkli dizisi ile gün ortanızı daha heyecanlı hale bürüyebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil olacak. Güncel yaşam programını seyrederken yaşanmış pek çok hayat hikayesi ile karşı karşıya kalacaksınız. Gündüz kuşağında yayına başlayan program sürükleyici bir TV krydi geçirmenizi mümkün kılıyor. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Bültenden gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri öğrenme imkanı elde edebileceksiniz. Sağlıktan piyasaya, yaşamdan ekonomiye, hava durumundan spora kadar tüm konu başlıklarına ait gelişmeler karşınıza çıkacak.

19:45’de “Nihat Hatipoğlu ile İftar” adlı dini program ile yayın devam ediyor. İftar vaktinde yayına geçen programda bilmediğiniz ve öğrenmek istediğiniz pek çok dini bilgi ekranlara aktarılacak. Hemen ardından saat 21:00’da “Galaksinin Koruyucuları” adlı yabancı sinema filmi yayına başlıyor. Aksiyon dolu kesitleri ile tüm film severleri ekranları karşısına toplayan heyecanlı film ile güzel bir sinema keyfine hazır olun.

Haberin Devamı

23:30’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı sizlerle oluyor. Yarışmayı seyrederken birbirinden farklı eleyici sorular ile yarışacaksınız. 00:30’da “Son Durak” adlı güncel yaşam programı karşınıza çıkıyor. 01:00’da “Nihat Hatipoğlu ile Sahur” adlı dini program sizlerle olacak. Ardından saat 03:40’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçecek.