Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 10 Temmuz Pazartesi

ATV’nin 10 Temmuz Pazartesi gününe ait yayın akışı sabahın ilk saatlerinde Kertenkele dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlayacak ve gün boyunca eğlenceli ve bilgilendirici programlar ile devam edecek. Akşam kuşağında ise yeni başlayan dizilerden olan Kanatsız Kuşlar yer alıyor. ATV’nin 10 Temmuz Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 10 Temmuz Pazartesi

ATV’nin 10 Temmuz Pazartesi gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Kertenkele isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir’in paylaştığı dizide sahte imamın başından geçenler ekranlara getiriliyor. Daha sonra ise sevilen dizi Aşk ve Mavi’nin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da ekranlara ATV Gün Ortası ile birlikte haber kuşağı gelecek. Bu haber programında, bir gün önce ve bu sabah içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte yayınlanıyor. Haberlerden sonra ise eski dizilerden olan Benim Annem Bir Melek dizisinin eski bölümleri ATV ekranlarına gelecek. Benim Annem Bir Melek dizisinin başrollerinde Ali, Sunal, Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu ve Şehsuvar Aktaş yer alıyor.

15.50’de ise 5 tane ailesi olmayan kızın yetimhanede geçirdiği günleri anlatan ve en çok izlenen dizilerden olan Kırgın Çiçekler dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlarda yayınlanacak. Ardından ise 19.00’da ATV Ana Haber ile birlikte haber kuşağı ekranlara gelecek. Gün içerisinde meydana gelen olaylar hakkındaki son bilgiler ve dünyaya dair son gelişmeler bu saatte haber kuşağı ile ekranlara getiriliyor. Ayrıca son olayları da buradan öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bugünün akşam kuşağında ise Kanatsız Kuşlar dizisinin 4. Bölümü yer alıyor. Başladığı günden beri ilgi ile izlenen dizide olaylar bitmiyor. Nefise ne olursa olsun çocukları ile birlikte olmak istemektedir ve bunun için yeni bir ev tutmaya karar verir. Ahmet de onlara kalabilecekleri bir yer ayarlamaya çalışır. Fakat buna babası sevinmeyecektir.

Kanatsız Kuşlar dizisinden hemen sonra Güneşin Gözyaşları isimli yabancı sinema ATV ekranlarında olacak.