Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Nisan Salı

10 Nisan Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına dahil olacak. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri ve son dakika haberlerini detayları ile bu bültenden analiz edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Renkli kareleri ile tüm sevenlerini ekranları karşısına bağlayan bu diziyi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışlı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Nisan Salı

Sabah 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile yayın akışına başlanacak. Gündemi meşgul eden tüm gelişmeler detayları ile bu bültende ele alınıyor. Sağlıktan siyasete, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm merak edilen konu içeriklerini bu sabah bülteninden öğrenebilirsiniz. Ardından saat 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı başlayacak. hafta içi her sabah yayın akışına başlayan programdan güncel yaşama özgü farklı konularda bilgiler edinebileceksiniz. Kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar merak edilen tüm yaşanmışlıkları tek tek analiz edebilirsiniz. Saatler 13:00’a geldiğinde, ATV Gün Ortası” adlı öğle bülteni yayın akışına geçecek. Sağlıktan siyasete, ekonomiden yaşama kadar uzanan tüm gündem gelişmelerini bu bültende görebileceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 14:00’a geldiğinde, “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Sevilen renkli diziyi izlerken her karesinde heyecan dolu anlar yaşayabilirsiniz. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı başlayacak. Güncel yaşama özgü olan yaşanmış kayıp dosyalarını ve cinayet olaylarını bu programdan ayrıntıları ile izleyebileceksiniz. Gün ortanızı daha hareketli ve sürükleyici geçirmek istiyorsanız bu sevilen yayını sakın kaçırmayın.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayına geçecek. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya, emlaktan siyasete kadar uzanan tüm konu içeriklerine dair sıcak gelişmeleri bu haber bülteninden takip edebilirsiniz. 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederken her karesinde heyecan dolu kesitlere rastlayabileceksiniz. Renkli bir salı akşamına başlangıç yapmak istiyorsanız bu fenomen diziyi seyretmeyi unutmayın. 23:45’de “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı soru yarışması ekranlara geçecek. 01:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. 03:30’da “Cennetin Gözyaşları” adlı dizinin tekrarı başlıyor. 05:45’de ise “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı