Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 06 Mayıs Pazartesi

06 Mayıs Pazartesi gününe ait ATV yayın akışı sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı karşınıza çıkıyor. Nefes kesen yeni bölümde yine birbirinden heyecanlı anlar yaşanıyor. Eleyici sorular karşısında kendinizle yarışabilir ve heyecan dolu dakikalar geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 06 Mayıs Pazartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak 06:45’de başlayan “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen diziyi izlerken heyecan dolu bir sabah yaşayabileceksiniz. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ekranlar karşısına çıkacak. Sağlık, siyaset, emlak, ekonomi, yaşam ve hava durumu gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri detayları ile birlikte bu bültenden seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı yayında yerini alıyor. Yıllar öncesi yaşanmış kayıplardan cinayet olaylarına kadar tüm hayat hikayeleri ekranlara aktarılıyor. Sabaha erken başlayanlardansanız bu güncel programı hafta içi her gün izleyerek güzel anlar yaşayabilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV ile Gün Ortası” adlı haber bülteni yayın akışına geçiyor. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile birlikte bu bültenden izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz. Sağlık, siyaset, emlak, hava durumu, spor, politika ve yaşam gibi konu alanlarına özgü gelişmeleri tek tek bültenden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Gün ortasına güzel bir dizi ile başlangıç yapmak isterseniz bu sürükleyici diziyi keyif içinde seyredebilirsiniz. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Hayatın içinden çıkan pek çok hikayeyi bu programda görebilme imkanı elde edeceksiniz. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni ile yayın devam ediyor. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile birlikte izleyebilirsiniz. Siyasetten sağlığa kadar tüm konu alanlarına özgü gelişmeler bir bir ekranlara aktarılıyor.

20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı sevenleri ile buluşuyor. Yarışma programını seyrederken heyecan dolu bir akşam yaşayabilirsiniz. 23:00’da “8.Gün” adlı dizinin tekrar bölümü sevenlerinin karşısına çıkacak. 00:55’de “Aşk ve Mavi” adlı dizinin tekrarını izleyebilme şansı elde edebilirsiniz. 03:55’de ise “Kanatsız Kuşlar” adlı dizinin tekrar bölümü sevenlerinin karşısında yerini alacak.

Haberin Devamı