Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 04 Mayıs Cuma

04 Mayıs Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına çıkıyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar pek çok konu alanlarına özgü gelişmeleri bu bültenden takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle buluşuyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde Mavi bebeğine kavuşuyor ve tüm seyirciler heyecan dolu anlara tanıklık ediyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 04 Mayıs Cuma

Sabah saatlerinde ilk olarak “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile yayın akışına geçiliyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar tüm merak edilen gelişmeleri bu sabah bülteninden tek tek inceleyerek öğrenebilirsiniz. Ardından 08:30’da “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini program karşınıza çıkacak. Dini anlamda farklı bilgilerin sunulduğu programı her cuma ATV ekranlarınızdan izleyebilirsiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı yayın akışında yerini alacak. Programdan yıllar öncesine ait yaşanmış pek çok kayıp dosyalarını ve cinayet olaylarını öğrenebileceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ile yayın devam ediyor. Haber bülteninden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, piyasa ve politika gibi daha pek çok farklı alanlara özgü gelişmeleri öğrenebileceksiniz. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yeni bölümü karşınıza çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken mükemmel bir gün ortasına başlangıç yapabileceksiniz. Kahvenizi yudumlarken seyredebileceğiniz dizi ile güzel anlara tanıklık edebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı yayına geçiyor. Yıllar öncesi meydana gelmiş faili meçhul kayıplardan cinayet olaylarına kadar pek çok farklı konu ekranlar karşısına gelecek. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçecek. Gündeme dair tüm merak edilen sıcak gelişmeleri detayları ile birlikte bu ana haber bülteninden izleyerek öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü sevenleri ile buluşuyor. Heyecanı doruklara çıkartan yeni bölüm ile mükemmel bir dizi keyfi gerçekleştirebileceksiniz.

00:15’de “Son Durak” adlı güncel yaşam programı yayın akışına geçiyor. Gündeme dair tüm merak ettiklerinizi bu güncel yayından inceleyerek öğrenebilirsiniz. 01:15’de “Kanatsız Kuşlar”, 04:00’da ise “Aşk ve Mavi” adlı iki dizinin tekrarını seyredebilirsiniz.