Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 04 Haziran Pazartesi

04 Haziran Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 06:55’de “Beni Bırakma” adlı sevilen renkli dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile heyecanlı ve renkli bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 21:00’da “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Birbirinden farklı izleyici kuşağı bulunan yarışma ile güzel bir hafta başı geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 04 Haziran Pazartesi

Sabah saat 06:55’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrarını izleyerek güzel vakitler geçirebilirsiniz. Dizinin yeni bölümlerini takip edemiyorsanız hafta içi her gün bu tekrar bölümlerini izlemeyi unutmayın. 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile yayın devam edecek. Sabah bülteninden sağlık, yaşam, ekonomi, politika, hava durumu, spor ve siyaset gibi tüm konu başlıklarına dair gelişmeleri öğrenme imkanı elde edeceksiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısına çıkıyor. Yaşamın farklı kesitlerine ışık tutan program ile sabah saatlerinizi çok daha hareketli bir hale getirebileceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 14:00’a geldiğinde, “Beni Bırakma” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışına geçecek. Ekranların sevilen dizisini izlerken öğle aranızı çok daha heyecanlı ve renkli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil oluyor. Öğle arasında yayına geçen programdan yaşanmış pek çok hikayeye tanık olabileceksiniz. Tüyler ürpertici kesitleri ile tüm izleyenlerini ekranlar karşısına toplayan program hafta içi her gün aynı saatte yayına başlıyor.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışında olacak. Bültenden gündem başlıklarına dair tüm merak edilenleri öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama, hava durumundan spora kadar akla gelebilecek tüm konu başlıklarına dair gelişmeleri ekranlarınızdan inceleyebilirsiniz. 19:45’de “Nihat Hatipoğlu ile İftar” adlı dini program yayına geçecek. Programdan dini anlamda tüm merak edilen konularda yeni fikirler edinebilirsiniz.

21:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı yayında yer alacak. Birbirinden eleyici sorularla zenginleştirilen yayını keyif içinde seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. 00:15’de “Son Durak” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısında olacak. 01:00’da “Nihat Hatipoğlu ile Sahur” adlı yayından dini anlamda pek çok farklı bilgiler edinebilirsiniz. Hemen ardından 03:40’da ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı