Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 12 Eylül Salı

ATV 12 Eylül Salı günü yayın akışı Kahvaltı Haberleri programıyla başlıyor. Ardından Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı olarak yayın akışında yerini alıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programından hemen sonra atv Gün Ortası haber programı yayınlanıyor. Öğle vakitlerine doğru Esra Erol’da ve Aşk ve Mavi yayın akışında yerini alıyor. Akşam kuşağına gelindiği zaman yabancı sinema filmi Malefiz yayın akışında yerini alıyor. Malefiz’den sonra bir başka yabancı sinema filmi Islah Adası yayınlanacak. Gece kuşağında ise birçok program, dizi ve filmin tekrarları yayınlanacaktır. ATV 12 Eylül Salı günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? -  12 Eylül Salı

07.00’da Kahvaltı Haberleri ile beraber yayın akışı başlıyor. Kahvaltı Haberleri 22. Bölümüyle güncel haberleri aktarmaya devam ediyor. Kahvaltı Haberleri programının hemen ardından Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yayın akışında yerini alıyor. Programda çözülemeyen tüm olaylar, gün yüzüne çıkarılıyor. Müge Anlı’nın sunumuyla Tatlı Sert programı 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak. Ardından atv Gün Ortası haber programı yayınlanıyor. Atv gün Ortası programında güne dair haberler aktarılmaya devam ediyor. Gün Ortası programının hemen ardından ATV ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden Aşk ve Mavi tekrar bölümüyle yayınlanıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

16.20’de Esra Erol’da programı yayınlanıyor. Evlenmek isteyen kişilerin, hayat arkadaşlarını bulduğu program öğle kuşağının en çok izlenenleri arasında yer alıyor. Esra Erol’da programından sonra akşam kuşağı atv Ana Haber programıyla başlıyor. Atv Ana Haber bülteninde Türkiye’den ve dünyadan haberler aktarılıyor. Atv Ana Haber programı 19.00’da ATV ekranlarında!

Haberin Devamı

20.00’da yabancı sinema filmi Malefiz yayın akışında sizlerle olacak. Oyuncu kadrosunda Angelina Jolie, Elle Fanning ve Sharlto Copley gibi usta oyuncuların yer alıyor. Fantastik türünde uyarlanan filmde uyuyan güzel masalı tamamen farklı bir şekilde anlatılıyor. Emin olun bu hikayeyi daha önce bu şekilde duymamışsınızdır.

21.55’te Islah Adası yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Aksiyonun hız kesmeden her saniyede devam ettiği Islah Adası filmini ATV ekranlarında izleyebilirsiniz. Islah Adası yabancı sinema filminden sonra Son Durak haber programı yayın akışında yerini alıyor. Gece saatlerinde güne dair tüm haber detaylarını bu programda bulabilirsiniz.

01.15’te akşam kuşağında yayınlanan yabancı sinema filmi Malefiz tekrar yayınlanıyor. Malefiz’den sonra da Islah Adası yabancı sinema filmi tekrar yayınlanacak. Gece kuşağının sonlarına doğru da Benim Annem Bir Melek ve Seven Ne Yapmaz yayınlanacaktır.