Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 03 Nisan Salı

03 Nisan Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara geçecek. Sevilen fenomen dizinin yeni bölümlerini izleme şansınız yoksa, bu tekrarlarını hafta içi her sabah ATV ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Her karesinde farklı yaşanmışlıkları işaret eden dizi, yepyeni bölümü ile yine tüm sevenlerini ekranları karşısına toplayacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var?  - 03 Nisan Salı

Sabah saat 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. Hemen ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile yayın akışına devam ediliyor. Türkiye ve dünya gündemini ilgilendiren tüm sıcak gelişmeler, ayrıntıları ile bu sabah bülteninde ortaya çıkacak. Sağlıktan siyasete, yaşamdan ekonomiye, emlaktan piyasaya kadar uzanan tüm konu gelişmelerini bu bültenden ayrıntıları ile analiz edebileceksiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlardaki yerini alacak. Hayatın farklı dönemlerinde meydana gelmiş pek çok acıklı yaşam öyküsüne bu programda tanık olacaksınız. Faili meçhul kayıplar ve birbirinden farklı cinayet olayları, ayrıntılı şekilde araştırılıyor ve uygun çözüm yolları aranmaya başlıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı öğle bülteni ile yayın akışı devam edecek. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya, emlaktan siyasete kadar uzanan tüm konu içeriklerini bu haber bülteninden görebilme imkanı elde edeceksiniz. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geçiyor. Gündüz kuşağının sevilen dizisini, her gün aynı saatlerde seyrederek mükemmel bir gün geçirebilirsiniz. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı ekranlara geçecek. Kayıplardan faili meçhul cinayetlere kadar uzanan tüm yaşanmışlıklar, bu programda gerçeklerle yüzleştiriliyor.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle oluyor. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini, detayları ile bu bültenden öğrenebilir ve merak ettiklerinizi inceleyebilirsiniz. Sİyaset, sağlık, magazin, spor, emlak, politika ve hava durumu gibi aklınıza gelen tüm konu içeriklerine dair gelişmeleri bu bültenden öğrenebileceksiniz.

20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ekranları renklendiriyor. Her karesinde aksiyon, gerilim ve heyecan dolu anlar yaşatan dizi, mükemmel bir akşama başlamanızı sağlayacak. 23:30’da “Masum Değiliz” adlı sevilen dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 02:00’da “8.Gün” adlı dizinin tekrarı yayına geçecek. 04:05’de ise “Cennetin Gözyaşları” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor.

Haberin Devamı