Gazete Vatan Logo

ATM hırsızlarının şaşırtan görüntüleri!

İstanbul'da, bagajına oksijen kaynağı sistemi yerleştirdikleri otomobille ATM’lerin önüne gelerek hırsızlık yapmaya çalışan şüpheliler polis tarafından yakalandı. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen olay, deneyimli dedektifleri bile şaşırttı

ATM hırsızlarının şaşırtan görüntüleri!

İstanbul’da geçen yılbaşı gecesi meydana gelen ilginç bir ATM hırsızlığı girişimi polisi harekete geçirdi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, yüzleri maskeli şüphelilerin bagajına oksijen kaynağı sistemi yerleştirdikleri otomobille bir bankanın önündeki ATM’lerin yanına yanaştıkları görüldü. Önce levye yardımıyla kasaya ulaşan şüphelilerin, daha sonra oksijen kaynağı ile kasayı açmaya çalıştıkları dikkat çekti. Ancak bunu başaramayan soyguncuların bir patlayıcı ile kasayı havaya uçurmaya çalıştıkları, bunu da başaramayınca banka şubesinin camlarını kırarak içeriye girdikleri görüldü. Kasayı içeriden de açamayan soyguncuların kaçtığı tespit edildi.

VAZGEÇMEDİLER...

Polis, şüphelileri yakalamak için harekete geçerken, bu kez de 23 Ocak günü Bahçelievler’de ortaya çıkan şüpheliler, bir binanın duvarını delerek ATM kasasına ulaştı. Yanlarında getirdikleri aletlerle kasayı açan şüpheliler 367 bin lirayı çalarak kaçtı. Aynı kişiler 15 Şubat tarihinde de bir PTT şubesine girerek, kasayı açıp 15 bin lira para ve 2 tabancayı çaldı.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili yapılan soruşturmada, Fikret A., Mustafa O. ve Mehmet O. adlı zanlılar gözaltına alındı. Şüpheliler sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.