Gazete Vatan Logo

Atiye 2. Sezon ne zaman? | Atiye 2. Sezon olacak mı?

Atiye 2. Sezon ne zaman? Atiye dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak? sorusu, dizi severler tarafından merakla takip araştırılıyor. Geçtiğimiz haftalarda Netflix’te izleyici ile buluşan ve dizi severlerden tam not alan Atiye dizisinin 2. Sezon araştırmaları şimdiden başladı. Peki, Atiye 2. Sezon ne zaman? İşte Atiye dizisi hakkında merak edilen detaylar…

Atiye 2. Sezon ne zaman? | Atiye 2. Sezon olacak mı?

Atiye 2. Sezon ne zaman başlayacak? Atiye dizisi kaç bölüm olacak? Atiye yeni bölüm ne zaman? Dizinin ilk sezonunu izleyenler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Başrollerini Beren Saat, Metin Akdülger, Mehmet Günsür ve Melisa Şenolsun’un yer aldığı dizi izleyiciden tam not alırken, sabırsızlıkla 2. Sezon bekleniyor. İşte Atiye yeni bölüm hakkında merak edilenler….

ATİYE 2 SEZON NE ZAMAN?

Atiye tek sezon olarak tasarlansa da Atiye’nin 2. yeni sezonu ise dizinin izlenme oranlarına göre çekilecek. Atiye dizisinin 2. sezon yayın tarihi ondan dolayı belli değili

ATİYE DİZİSİNİN KONUSU

Atiye Netflix Türkiye’nin ikinci orijinal dizisi. İlginç bir konuya sahip olan, Atiye dizi severlerden tam not aldı. Şensoy Boybaş tarafından kaleme alınan, 'Dunyanın Uyanışı''adlı kitaptan esinlenerek hazırlanan dizi, genç ve güzel ressam Atiye’nin sürükleyici ve mistik hikayesini konu ediniyor.

Anadolu topraklarında yapılan bir kazı sırasında keşfedilen işaret, genç ressam Atiye’nin hayatını değiştiriyor.

Haberin Devamı

Geçmişe dönük sırların peşine düşecek olan Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe'de yapılan bir keşfe kadar. Arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye'nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

Anadolu topraklarından geçerek İstanbul'dan Göbeklitepe ve Nemrut'a uzanan bir hikaye anlatan dizide geçmişle gelecek, ruhsal olanla gerçek olan, keşifle dönüşüm iç içe geçiyor.

ATİYE NE DEMEK?

Atiye, bağış, bahşiş, ihsan demektir.