Gazete Vatan Logo

Atilla'dan sitem

Şarkıcı Atilla Taş, sihirbaz David Copperfield'in yıllar önce yaptığı şovun sırrını açıkladı

Zeki Kayahan Coşkun’un hazırlayıp sunduğu SKYTURK’te yayınlanan Matrax programına bu hafta dünyanın en akıllı insanı Erdal Demirkıran, sunucu Berfu Haşıoğlu ve şarkıcı Atilla Taş konuk oldu.

ATİLLA TAŞ: “ABİ DEDİKLERİM BENİ RATİNG İÇİN KULLANDI”

Savaş Ay'ın programına çıktığı dönemdeki görüntülerini izleyen Atilla Taş ''Ben Savaş Ay'ı ağabey bildim ona derdimi anlattım. O da beni kullandı'' dedi.

Şöhret öyle bir şey ki size altın tepsiyle onu sunuyorlar, sizde şöhreti kaybetmemek için sizi nereye yönlendirirlerse oraya doğru yönleniyorsunuz diyen Atilla Taş, bir dönem medya maymunu olduğunu belirtti. İnsanları ve bizi reyting için kullandılar şeklinde açıklama yapan Taş, psikolojik durumunun o dönemde iyi olmadığını, o zamanlar bir kadın sevdiğini ve kendisini mahvettiğini söyledi...

“FASULYE ŞARKISINDA FIRSATÇILIK YAPTIM”

Ata Demirer’in seslendirdiği Kuru Fasulye isimli anonim türkü, Eyvah Eyvah isimli filmde beğenilerek geniş kitlelere ulaştı. Atilla Taş’ta bu filme Ata Demirer’in seslendirmesi ile türküyü duyduğunu ve beğendiğini söyledikten sonra “biraz fırsatçılık yaparak bu türküyü ben de seslendirdim, umarım yaz boyu her yerde bu şarkı çalar” dedi. Atilla Taş’ın bu şarkıyı söylemesi ile stüdyodaki izleyiciler ve Matrax ekibi yerlerinde duramayarak kurtlarını döktüler.

ATİLLA TAŞ, DAVİD COPPERFIELD’IN SIRRINI AÇIKLADI

Atilla Taş, yıllar önce David Copperfiled’ın İstanbul’da gerçekleştirdiği bir showa katılmıştı. Bu show sonrasında yaşananların yanlış anlaşıldı söyleyen Atilla Taş o gün neler yaşandığını anlattı. “13 kişiydik ve bizi bir platforma çıkarttılar. Perde kapandı ve bir şeyler oldu. Bizi kulise götürdüler ve daha sonra David Copperfiled geldi. Kuliste bulunan kişilerden bir tanesi beni göstererek ‘bu adam ünlü, şimdi gazeteciler ona soracaklar ve Atilla sihrin nasıl olduğunu anlatacak’ dedi. Bunun üzerine David Copperfiled ‘ben size ne dersem çıkınca aynen onu anlatırsınız’ dedi. Dışarı çıktığımda basın ordusu karşımdaydı ve ben de onun söylediklerini aynen söyledim. Fakat David Copperfi led benim hakkımda kötü şeyler söylemiş ve Atilla ismini duymaya dayanamıyormuş.” Atilla Taş bu açıklamayı yaptıktan sonra onca yıldır açıklamadım ama Matrax’ta açıklıyorum dedi ve “orada bize el fenerlerini verdiler ve o fenerlerin yardımıyla bizi karanlık, dar bir koridordan geçirerek kulise götürdüler”dedi.


ERDAL DEMİRKIRAN’DAN SINAVA GİRECEK OLANLARA PATATES ÖNERİSİ

Hayatımızın sınavlarda dolu olduğu şu dönemde başarılı olabilmek adına çeşitli yollara başvururuz. Erdal Demirkıran’da sınava girecek olan insanların sınav sabahında bir adet haşlanmış patates yemelerini tavsiye etti. Demirkıran, haşlanmış patatesin yenildikten sonraki ilk üç saatte hafızayı % 35 güçlendirdiğini belirtti.

BERFU HAŞIOĞLU, OFSAYTI NASIL ANLATTI?

Zeki Kayahan Coşkun, SKYTURK’te Mevzu Bahis isimli programın sunucu olan ve işi gereği on yıldır futbol ile ilgilenen Berfu Haşıoğlu’undan futbolda geçen ofsayt kavramının ne olduğunu anlatmasını istedi. Berfu’nun sözel olarak ofsaytı anlatışından stüdyoda yer alan izleyiciler bilgilenemeyince Berfu tahtanın karşısına geçip çizim yaparak ofsaytın ne olduğunu anlattı.

UZUN HAVA EŞLİĞİNDE YOGA

Zeki Kayahan Coşkun meditasyonun nasıl yapıldığını izleyicilere göstermek için yere oturacağı sırada Atilla Taş’ta ona eşlik etti ve ikili canlı yayında meditasyon yapmaya çalıştı. Stüdyodaki izleyicilerinde “hımm” sesi ile onlara eşlik etmeleri ile başlayan meditasyon Atilla Taş’ın dayanamayıp şarkı söylemesi ile yarıda kesildi ve ekranlara eğlenceli bir görün tü yansıdı.

DÜNYA'NIN EN AKILLI ADAMI 8x9=? SORUSUNU BİLEMEDİ

Zeki Kayahan Coşkun Dünyanın En Akıllı Adamı Benim kitabının yazarı Erdal Demirkıran'a zor anlar yaşattı. 8 kere 9 kaçtır diye soran Zeki Kayahan Coşkun Erdal Demirkıran'ın 9 lara çalışmadım sorunun cevabını bilmiyorum demesi üzerine şaşkınlığını gizleyemedi.

Haberin Devamı