Sınav sırası bu kez jüride!

Her yıl ufak tefek değişikliklerle yoluna devam eden O Ses Türkiye’nin jürisi bu yıl nasıl bir performans sergiliyor?

Sınav sırası bu kez jüride

Hadise

Acun’un birazcık yardımıyla...

Dört sezondur O Ses Türkiye’de şampiyonluk yüzü göremeyen Hadise’nin bu yıl en büyük destekçisi Acun Ilıcalı. Programlarda bu desteğini sık sık dile getiriyor zaten. Bu nedenle Hadise’nin tarzıyla hiç alakası olmayan yarışmacıların hiç olmadık zamanlarda Hadise’yi seçmelerine şaşmamak lazım. İlk sezondan beri yerinde sabit kalan tek jüri üyesi olan Hadise’nin kurduğu cümleler, sergilediği tavırlar ve verdiği tepkiler de pek değişken değil aslında. Yarışmacı kendisine gelsin isterken “N’oluuur beni seççç!!!”, kafasını soluna çevirdiğinde “Ama çok yakışıklısın Murat”, sahneye bir Rap’çi çıktığındaysa “Bir Rap’çiyle çalışmak nasıldır ben biliyorum, gece yarılarına kadar Zeo ile çalışmıştık”tan başka cümlesine rastlamak pek mümkün değil.

Sınav sırası bu kez jüride

Murat Boz

Ara vermek yaramış

Bir türlü üzerine oturmayan Yetenek Sizsiniz jüri üyeliği neyse ki sadece bir yıl sürdü ve Murat Boz O Ses Türkiye’ye geri döndü. Aradan geçen o bir yıl onu da sıkmış olacak ki bu yıl daha mutlu, daha neşeli, daha nüktedan bir Murat Boz var ekranlarda. İki yıl önce Gökhan’ın ilk jüri üyesi olduğu sezonda şöyle bir afallamıştı hatırlarsanız. Tüm ilgiler birdenbire Gökhan’ın üzerine yoğunlaşınca gözüne ışık tutulmuş tavşanlar gibi kalakalmıştı. Bir yıllık ara şu an için ona iyi gelmiş görünüyor. Yarışmacıları kendine çekebilmek için yapmadığı espri, söylemediği şarkı kalmıyor. Çoğu zaman da buna ihtiyaç duymuyor; sahneye çıkan yarışmacı özellikle 20 yaşın altında genç bir kızsa zaten yüreğinin sesini dinleyip onu seçiyor.

Haberin Devamı

Sınav sırası bu kez jüride

Ebru Gündeş

Mars’ı bırak yarışmaya odaklan!

Korkunç bir saç modeliyle başladığı yeni sezonda Ebru Gündeş neyse ki yanlışında daha fazla ısrar etmedi ve alıştığımız tarzına geri döndü. Yarışmacıların büyük bir kısmının hayatını onun şarkılarını dinleyerek geçirmiş olması en büyük avantajı. Buna rağmen bu yıl jüri koltuğunda geçen yıla kıyasla göre epey düşük bir performans sergiliyor. Belki özel hayatındaki çalkantılar nedeniyle üzerine bir isteksizlik çökmüştür, bilemeyiz. Nihayetinde kocası Reza Zarrab kendisine hâlâ Mars’ı satın almış değil. Geçen yılın şampiyonu onun takımından çıkmıştı. Bu sezon şimdilik çok çok güçlü bir yarışmacıyı henüz kadrosuna katamadı.

Haberin Devamı

Sınav sırası bu kez jüride

Gökhan & Hakan

Herkes istiyor, onlar kapıyor

Jüri koltuğuna oturduğu ilk yıl ekranlarda fırtına gibi esmişti Gökhan; sonucunu da ilk dörde dört yarışmacı birden sokarak gördü. Geçen yıl, ipleri biraz koyuverdi açıkçası. Koltuğunda oturmaktan ziyade ayakta dolanarak geçirdi sezonu. ‘Mazhar abisi’ne laf yetiştirmekte zorlandı, aşırı ilgi gösterilen çocukların akıbetine uğradı. Bu yıl ikizi Hakan ile beraber karar veriyorlar seçecekleri yarışmacılara. Daha doğrusu öyle olması gerekiyor ama karar veren daha çok Gökhan’mış gibi yansıyor ekranlara. Beşinci sezonda şu ana kadar dört jüri koltuğunu da döndürmeyi başaran yarışmacıların yarısına yakını onları seçmiş durumda. Bu da ekiplerinin ne kadar güçlü olduğunun bir göstergesi...

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR