Ben sana beni troll’leyemezsin demedim ki!

Zuhal Topal bu hafta izdivaç yapmaya gelen adaylardan biri tarafından troll’lendi. Korcan adlı gencin daha önce de başka programlara katılıp dalgasını geçtiği anlaşıldı. Peki, izdivaç programları bizimle az mı dalga geçiyor? İşte sadece bu sezon karşımıza çıkan tuhaflıklar…

Zuhal Topal’la

Kıymetini hiç bir zaman bilemediğimiz Songül Hanım!

Ben sana beni troll’leyemezsin demedim ki

Bu sezon programa katılan Songül Hanım, yetersiz sesine rağmen şarkı söylemekte ısrarlı. Hatta O Ses yarışmasına katıldığını ve Hadise’nin kendisine bayıldığını iddia ediyor. Müzik dersleri aldığı şan hocası canlı yayına bağlandı ve Songül Hanım’da müzik kulağı olmadığını itiraf etti. Buna rağmen Zuhal Topal “Allah aşkına! Ne şarkıcılar var, sesleri var mı? O müzik aletlerinde billur gibi oluyor sesleri” diyerek ısrarla gelin adayının arkasında duruyor. Kendisine gelen hemen her talibe bağlanıp evlilik yolunda hızlı adımlar atmaya kalkışması Songül Hanım’ın bir diğer farklılığı. Ama her seferinde “sahnelerde şarkı söylüyor oluşu” dünya evine girmesine engel oluyor. Yapımcılar sürekli detone olan Songül Hanım’a şarkı söyletmekte ısrar ettikçe, izleyiciler “Acaba karşımızda yeni bir Yıldız Tilbe var da biz mi kıymetini bilmiyoruz?” diyerek suçu kendilerinde aramaya devam ediyorlar.

Haberin Devamı

Evleneceksen Gel

“Baba” yanında halt etmiş!

Ben sana beni troll’leyemezsin demedim ki

Ayda 120 bin dolar geliri olduğunu iddia eden Ahmet Şükrü Bey aslında bu tarz programların yabancısı değil.

Bundan dört- beş yıl kadar önce de Hande Ataizi’nin sunduğu izdivaç programına katılmıştı. Kendisine rahatlıkla ilk “izdivaç troll’ü” diyebiliriz. Zira, o günlerden beri karşısına gelen adaylarla evlilik yolunda adımlar atmakla pek ilgilenmiyor. Onun derdi, insanların neden bu tarz programlarda birbirlerine talip olduğunu sorgulamak.

Bu yıl Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın programına katılarak aylık gelirinin 120 bin dolar olduğunu ileri sürdüğünde bu yüzden kimse şaşırmadı. Eğer herhangi bir talibiyle doğru düzgün bir diyalog kurmayı deneyip dünya evine girerse asıl o zaman herkes şaşıracak. Karşısına çıkan her talibi ünlü ‘Godfather’ melodisiyle karşılamak ise onun değil, yapımcıların sorumluluğunda.

Haberin Devamı

Esra Erol’da

Dört sezondur görüntüm ekranda talibim dışarda!

Ben sana beni troll’leyemezsin demedim ki

Gelin adaylarından Aslı, yaklaşık dört sezondur programın müdavimlerinden biriydi.

Güzelliğiyle dikkat çeken Aslı’ya ‘jet sahibi’ talipler bile geliyordu. Ancak nedense hiçbirine dönüp bakmıyordu. Bizler, onun bu ‘tok gözlü’lüğünün sebebini merak ederken geçtiğimiz yıl Instagram sayesinde öğrendik ki Aslı’nın meğerse dışarıda görüştüğü bir sevgilisi varmış ve onunla evlenmeyi planlıyormuş. Onlar muratlarına erecek, bizler de kerevetine çıkacağız diye beklerken yeni sezon başında Aslı programa geri geldi.

Evlilik aşamasından son anda döndüğünü anlattı, kendisine gelen taliplerden biriyle Esra Erol’da evleneceğine dair bizi yeniden ikna etti.

Bu süreçte onlarca talibine yine ‘hayır’ demeyi ihmal etmedi tabii ki. İzleyiciler tam “Ne olacak şu Aslı’nın hali” diye hayıflanmaya hazırlanırken talipleri için kara haber tez geldi.

Eski sevgilisiyle dünya evine girmişti bile gelin adayımız. Üstelik hiç tanışmadığımız damat adayı, Esra Erol’dan istediği ekstra parayı alamadığı için düğünden görüntü alınmasına da izin vermemişti.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR