Değişmeyene ekmek yok!

Tuğçe Kazaz’ın gözünü milletvekilliğine diktiği bugünlerde esen rüzgara göre gideceği yönü tayin eden ünlüler pek revaçta. Dünden bugüne değişimleriyle dikkatleri çeken isimleri hatırlatmak istedik...

TUĞÇE KAZAZ

Rüzgar hangi yönden eserse...

Son günlerin Twitter fenomeni. Hemen her konuda bir fikri var ve bunları fütursuzca paylaşmaktan kendini alıkoyamıyor. Her koşulda kendini haklı çıkarmakta üstüne yok. Aşık olduğu adam uğruna dinini değiştirip Hristiyan olduğunda da o haklıydı, boşandıktan sonra Uzakdoğu felsefelerine gönlü kaydığında da... Daha önce İslamiyet ile kaynaşamadıysa suç onda değildi ki. Hristiyan olmasının mesulü de aslına bakarsanız CHP zihniyetinin ta kendisiydi. Defilelerle sınırlı kalsa da başörtüsünü başına bağladı ve soluğu Ankara’da aldı. Artık iktidar partisinden milletvekili seçilmek için tam anlamıyla hazırdı. İşin aslı; bir elin parmaklarını geçmeyen sinema filmiyle, kimselerin hatırlamadığı defilelerle, arada sırada reklam panolarını süsleyen pozlarıyla ve de en çok yaşadığı ilişkilerle 15 yıldır hayatımızda bir şekilde var olması hiç de küçümsenecek bir başarı değildi.

Haberin Devamı

NİRAN ÜNSAL

Çelişkiler yumağı

“Verdikleri sözlerin hiçbirini yerine getirmediler. Bir de çıkıp milletten tehdit ile ‘evet’ oyu istiyorlar. Ben kocaman bir ‘hayır’cıyım.” Bu sözleri sarf etmesinin üzerinden daha beş yıl geçmeden, koltuğunun altına aldığı “Çıplaklıkla Mücadele” dosyasıyla bir zamanlar “hayır” dediği kişilerin kapısını çalmakta sakınca görmedi.

NECLA NAZIR

Ateş böceği misin?

Son dönemlerdeki değişim rüzgarlarından yıllar yıllar önce kendi başına değişmeye karar verdi. Bu nedenle değişiminden dolayı ekmek kazanmak bir yana ekmek kapısını kaybettiği bile söylenebilir. Bir ara “ekmek parası için” başını açmaya karar verdi, katıldığı televizyon programlarında bunu dile getirdi.

SİBEL TÜZÜN

Hayat buysa onu yok bilin

Herkes inançlarını değiştirecek değil ya? O da müzikal çizgisini sık sık değiştirenlerden. Müzik dünyasına ilk adım attığı yıllarda çektiği video kliplerinde kendini kimi zaman ağaçlara bağlattı, kimi zamansa teknelerdeki direklere dolandı. Hamamda çektiği sahneler ise hâlâ unutulmadı. Birkaç yıl sonra hayatına rock’çı bir müzisyen girince, “rocker” olmaya soyundu. Şimdi kariyerine başladığı Sezen Aksu şarkılarına geri dönmüşe benziyor.

Haberin Devamı

BURCU ÇETİNKAYA

Tam gaz şöhret

Onu herkes bindiği otomobillerden ziyade taktığı başına taktığı türbanla ya da yıllardır sildirmekle uğraştığı dövmeleriyle tanıyor. Bugünlerde karşınıza “Burcu ile Çetin Yollar” programıyla çıkma ihtimali de epey yüksek.

DİĞER YENİ YAZILAR