Dizilerde ipler erkeklerin elinde

Dizilerde egemenlik tamamen erkek oyuncuların eline geçmiş durumda. İşte 2017’nin en gözde erkek oyuncuları, geçmişteki başarıları ve gelecekte neler yapıp neler yapamayacakları…

Her yer mavi mavi masmavi Kıvanç Tatlıtuğ

Oynadığı dizi: Cesur ve Güzel

Reytingler: Total’de ve AB’de 2'nci.

Önceki dizisi: Kurt Seyit ve Şura

Aldığı ücret: Bölüm başına 130 bin TL

“Cesur ve Güzel”de dikkatinizi çekmiştir; Kıvanç Tatlıtuğ’un olduğu sahneler daha bir mavi. Çevresinde ne varsa onun gözleriyle ahenk içinde dans ediyor adeta. Kadınları bu kadar derinden etkileyen gözler varsa ortada, yapımcıların bu gözler üzerine oynaması tuhaf değil aslında. Ama Tatlıtuğ’u sadece gözlerden ve bakışlardan ibaret sanmak da yanıltıcı olabilir. Son 10 yılda oyunculuğunu geliştirdiğini, başarılı projelerde yer aldığını görmemek imkânsız. Bir de reytinglerde ezeli rakibi “Vatanım Sensin”i geçebilirse, değmeyin Tatlıtuğ’un keyfine!

Ya içindesindir çemberin… Çağatay Ulusoy

Oynadığı dizi: İçerde

Reytingler: Total’de ve AB’de 1'inci.

Haberin Devamı

Önceki dizisi: Medcezir

Aldığı ücret: Bölüm başı 50 bin TL

Dizilerde figüran olarak başlayan ekran kariyeri 2010’da Best Model yarışmasını kazanınca birden değişiverdi. “Adını Feriha Koydum”la gelen ani şöhreti taşımakta zaman zaman yalpalasa da “Medcezir” onun kurtarıcısı oldu. Tıpkı “Medcezir” gibi Ulusoy’un yeni dizisi “İçerde” de bir uyarlama. Leonardo DiCaprio’lu, Matt Damon’lı “Köstebek” filminin günümüze ve ülkemize uyarlanmış bir versiyonu. Şimdilik ne dizinin reytinglerinde ne de izleyicilerin nezdinde kan kaybı söz konusu değil.

‘Ne oldum’ demeden oynamalı Aras Bulut İynemli

Oynadığı dizi: İçerde

Reytingler: Total’de ve AB’de 1'inci.

Önceki dizisi: Maral

Aldığı ücret: Bölüm başı 45 bin TL

“Öyle Bir Geçer Zaman ki” ve “Muhteşem Yüzyıl” onun adını gelecek vadeden genç oyuncular arasına yazdırdı, ancak bir diziyi tek erkek oyuncu olarak sürüklemeye henüz hazır olmadığını “Maral: En Güzel Hikâyem” ile çok iyi anladık. Daha pişmesi gerekiyordu. Bu nedenle “İçerde”, Aras Bulut İynemli için dönüm noktası teşkil ediyordu. O da bu fırsatı kaçırmadı, lehine çevirmeyi başardı. Eğer ‘ne oldum’ diye takılıp kalmazsa ilerleyen yıllarda çok daha iyi olacağına şüphe yok.

Haberin Devamı

Eşinden önce keşke o albüm yapsaydı Halit Ergenç

Oynadığı dizi: Vatanım Sensin

Reytingler: Total’de ve AB’de 1'inci.

Önceki dizisi: Muhteşem Yüzyıl

Aldığı ücret: Bölüm başı 145 bin TL (İki yıl için peşin olarak 11 milyon 680 bin TL aldığı söyleniyor)

“Binbir Gece”den beri eşi Bergüzar Korel’le aynı dizide bir araya gelmiyorlardı. Çift bölüm başına diziden toplam 220 bine varan bir meblağ kazanıyor. Uzun süren bir “Muhteşem Yüzyıl” serüveninin ardından Ergenç için yine tarihi bir dizide rol almak başta handikap gibi görülebilir. Ama seyirciler açısından şimdilik sorun yok. Ne de olsa Ergenç, Best Model geçmişi olmayan, işin okulundan mezun oyunculardan biri. Ergenç’in sesinin güzelliğini herkes biliyor. Keşke eşinden önce stüdyoya o girseydi de kulaklarımızın pasını ilk o silseydi.

Behzat Ç.’den sonra hayat Erdal Beşikçioğlu

Haberin Devamı

Oynadığı dizi: Adı Efsane

Reytingler: Henüz başlamadı

Önceki dizisi: 46 Yok Olan

Aldığı ücret: Bölüm başı 50 bin TL

Listemizde yer alan oyuncular arasında en usta isim o! Adı, Behzat Ç. ile özdeşleşti. Behzat Ç. o kadar başarılı yazılmış bir karakterdi ki Beşikçioğlu’nun onu aşması gerçekten zor görünüyor. Bir önceki dizisi “46 Yok Olan”da bunu başaramadı ve dizi apar topar ekranlardan uzaklaştırıldı. Kanal D’de önümüzdeki günlerde başlayacak olan “Adı Efsane”de durumun ne minvalde ilerleyeceği şimdilik şüpheli.

Bu diziler arkandan gelecek Kerem Bürsin

Oynadığı dizi: Bu Şehir Arkandan Gelecek

Reytingler: Total’de 8, AB’de 6'ncı.

Önceki dizisi: Şeref Meselesi

Aldığı ücret: Bölüm başı 80 bin TL

Kavafis’in ünlü bir şiirinden adını alan “Bu Şehir Arkandan Gelecek” ilk bölümüyle birçok izleyicide hayal kırıklığı yarattı. Bursin’in genç kızlar üzerindeki etkisi tartışılmazdı; ancak hemen her bölümü iki saat süren diziler de 45 saniye süren bluejean reklamlarıyla aynı kulvara sokamazdık ki.

DİĞER YENİ YAZILAR