Gazete Vatan Logo

Athletic-o Tower Kule 99 Bin 750 Lira'ya

Dumankaya Athletic-o Tower Kule’de Ön Satışa Yoğun İlgi

Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat’ın, Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirdiği yeni projesi “Athletic-o Tower Kule”de ön satışlar 99 bin 750 TL’den başlıyor.

Dumankaya İnşaat projeleri hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Dumankaya İnşaat’ın Bahçeşehir’in merkezinde geliştirdiği yeni projesi “Athletic-o Tower Kule”nin ön satışlarına başlandı. Sınırlı sayıda daire ve sınırlı süre için çok avantajlı fiyatlar ile ön satışa çıkan projede ön satış kampanya bitiş süresi 18 Kasım.

İlk 10 günde 1.000’e yakın ön talebin toplandığı ve 100 dairenin satışının gerçekleştiği Dumankaya Athletic-o Tower Kule’de sınırlı süre için tüketiciye kolaylık sağlayan farklı ödeme planları mevcut.

Athletic-o Tower Kule projesi ile ilgili değerlendirme yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya şunları söyledi. “Bahçeşehir Bölgesi İstanbul’un yatırım değeri en yüksek merkezlerinden biri haline geldi. Burada daha önce hayata geçirdiğimiz Modern, Modern Collection ve Modern Vadi projelerimizde daire sahibi olan müşterilerimiz bu bölgede yatırım yapmanın avantajlarından yararlandılar. Athletic-o Tower Kule projemizde yatırımcılarına önemli kazanç getirecek nitelikte özelliklere sahip. Bu sebeple müşterilerimize önemli bir yatırım fırsatı sunuyor. Çok kısa bir sürede satışının tamamlanacağına inanıyorum. Buradan konut alanlar kısa sürede yüksek prim, konforlu ve kaliteli yaşam imkânı elde edecekler.” dedi.

Haberin Devamı