Gazete Vatan Logo

Ateşböceği 4. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Ateşböceği 3. son bölümüyle dün akşam izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. İlayda Aslı'yı oldukça yaralayan bir tuzak kurdu. Heyecanlı olayların ardından Ateşböceği'nin 4. yeni bölüm fragmanı da merak edildi. İşte Ateşböceği dizisinde yaşananlar...

Ateşböceği 4. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Star TV'nin yeni dizisi Ateşböceği izleyicilerden tam not almayı başardı. Heyecanlı olaylarıyla dün akşam yayınlanan Ateşböceği'nin yeni fragmanı merak edildi. Severek izlenen Ateşböceği dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ATEŞBÖCEĞİ 3. BÖLÜM FRAGMANI

İkilinin arasındaki elektrik, Barış’ı yapması gerekenle savrulduğu yer arasında bocalamasına neden olur. Tüm bunlar Aslı’yı İlayda’nın radarına sokar ve kurtların arasına düşen kuzu misali Aslı, İlayda’nın tuzağına düşmekten kurtulamaz.

ATEŞBÖCEĞİ 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ATEŞBÖCEĞİ 3. BÖLÜM 3. FRAGMANI

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış; hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı: Barış (Seçkin Özdemir)… Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek için taksi şoförlüğü yapmak zorunda kalan, güzel bir genç kız: Aslı ( Nilay Deniz). Nam-ı diğer Ateşböceği.İkilinin yolları kesişince, hayatları değişecek ve aşk dolu bir serüvenin içine girecekler.

Haberin Devamı