Gazete Vatan Logo
Magazin Ateş püskürdü!

Ateş püskürdü!

Gülşen ayrıldığı sevgilisi hakkında kesin konuştu: 'O insanla neden tekrar birlikte olayım'

Gülşen, ayrıldığı eski sevgilisi Erol Köse ile Londra’da el ele dolaşırken görüldüğü iddialarına ateş püskürdü.

Gülşen, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski sevgilisi Erol Köse ile Londra’da el ele dolaşırken görüldüğü iddialarına ateş püskürdü. Ünlü şarkıcı, tepkisini “Böyle bir haber neden belgesiz ve fotoğrafsız yayınlanır? Çünkü yalan. ‘Pişmanım’ deme gereği bile duymadığım bir insanla neden tekrar birlikte olayım” sözleriyle dile getirdi.

Londra’ya yerleştiğiniz haberleri doğru mu?
- Kesinlikle hayır. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Ben bu ülkenin vatandaşıyım. Kendi topraklarında yaşamayı ve burada müzik yapmayı seven bir insanım. Sadece müzikal eğitimimi tamamlamak için Londra’da bulunuyorum. Burada konservatuvar eğitimi almış olsam da kişisel gelişimin çok önemli olduğunu düşündüğüm ve yalnız kalıp müzik adına bir şeyler yapmak istediğim için Londra’ya gittim. Orası, sanatsal anlamda kendimi geliştirmem için çok uygun bir şehir.

Gitmenizin nedeni biraz da burada yaşadıklarınızdan sıkılış olmanız olabilir mi?
- “Çok sıkıldım ve gittim” gibi bir durum söz konusu değil. Ben en kötü zamanlarda bile mutlu olmaya çalışan bir insanım. Tek amacım mutlu olmak, başka şeyler değil. Hayatımda çok değer verdiğim insanlar var, onlarla beraber olmak yeter bana. Gidişim bir kaçış gibi yansıtılıyor ama öyle değil. Tabii ki insanın kafasını dinlemek istediği zamanlar olabilir, ama benim Londra’ya gitmemin nedeni bu değil...



(hürriyet)

Haberin Devamı