Gazete Vatan Logo

Ataşehir Sarphan Finans Park ile Değerleniyor

Sarp Group, TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat(EPP) işbirliği Avrupa’nın en prestijli projesi Sarphan Finans Park ile yatırım atağına hız kesmeden devam ediyor.

Ataşehir Sarphan Finans Park ile Değerleniyor

Sarp Group, TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat(EPP) işbirliği gücün yeni merkezine inşa ettiği Sarphan Finans Park projesiyle Anadolu yakasının değerini yükseltiyor.

Kuruluşundan itibaren birçok prestijli inşaat projesini başarı ile tamamlayan ve kısa zamanda yaptığı işlerle sektörde öncü bir kimlik kazanan Sarp Group, Anadolu Yakasının yeni finans merkezi Ataşehir’in değerini daha da arttırıyor. Sarp Group'un Türkiye ekonomisine yön veren, Türkiye'nin yeni finans merkezi Ataşehir’de TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat(EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park, mimari yapısı ve konumuyla yatırımcıların gözdesi oluyor.

Hotel konforunuzu evinizde yaşayın
"2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri" Karma Kullanım Kategorisi'nde "5 Yıldızlı Avrupa'nın En Prestijli Projesi" ödülü alan projeler arasında “Avrupa Birincisi” olan Sarphan Finans Park, bünyesinde 54 katlı, kat bahçeli ve her türlü konforu içeren Sarphan Finans Park Rezidans, İstanbul Anadolu Yakası'nın 5 yıldızlı en lüks oteli Sarphan Finans Park Otel ve Türkiye'nin yeni finans merkezine komşu, 5 yıldızlı ofis konforuna sahip Sarphan Finans Park Ofis; ayrıca rezidans, otel ve ofis bloklarının altında sıra dükkanlardan oluşan bir AVM yer alıyor.

Ayrıcalıklı yaşam
54 katlı mimarlık harikası Sarphan Finans Park Rezidans'ta her türlü rezidans hizmeti, Türkiye ve dünyanın önde gelen markalarının yer alacağı alışveriş merkezi, şık sosyal mekanlar, yeşil peyzaj, kapalı ve açık havuz, spor kompleksi, fitness salonu, çocuk kulübü, çocuk oyun alanları, otopark, bodrum katlarında her daire için depo alanı, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı, yangın yönetmeliğine uygun sprinkler yangın söndürme sistemi, daireden daireye ve daireler ile mağazalar arasında kapalı devre iletişim gibi hayatı kolaylaştıran birçok özel imkan bulunuyor.

İstanbul Anadolu Yakası'na taşınacak Türkiye'nin yeni finans ve ekonomi merkezine komşu olan Sarphan Finans Park Ofis, modern görünümü zarif bir mimari anlayışla bütünleştiren işlevsel tasarımı ile öne çıkıyor ve Sabiha Gökçen Havaalanı ile metroya çok yakın olan stratejik konumu sayesinde iş çevrelerine birçok avantaj sağlıyor.

İlklerin buluştuğu otel olma anlayışıyla tasarlanan Sarphan Finans Park Otel ise harikulade mimarisi, her detayı üstünde titizlikle düşünülmüş konforlu odaları ve ayrıcalıklı hizmetleriyle İstanbul Anadolu Yakası'nda eşsiz bir konaklama seçeneği sunuyor. Sarphan Finans Park Otel; lüks restoran, fitness merkezi, SPA, kapalı ve açık havuz, otel içinden erişilebilen mağazalar gibi imkanlarla konuklarına otel bünyesinde her türlü ihtiyaçlarını karşılama avantajı sunuyor

Haberin Devamı