Gazete Vatan Logo

Atalay Filiz burada saklanmış!

İstanbul ve Ankara’daki 3 cinayetin sanığı olarak arandığı sırada geldiği İzmir’de, kaçış macerası 15 gün süren Atalay Filiz’in yakalanmasından sonra, nasıl yaşadığının ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı.

Atalay Filiz burada saklanmış!

Gümüldür’deki pansiyonda ve sahilde birkaç gün geçiren Atalay Filiz’in, gerek dikkat çekmeye başlaması gerekse de uzun süre kaçma düşüncesiyle parasının bitmemesi için dağlık alanda da kaldığı ortaya çıktı. Biyoloji eğitimi ve doğada yaşam kursu aldığı için dağlarda rahatça yaşamını sürdüren Atalay Filiz’in, gizlenmek için seçtiği alan da dikkat çekti. Atalay Filiz’in son zamanlarda rahatça dolaşabilmek adına Gümüldür Devlet Avlağı’nda saklandığı saptandı. Burada avcı gibi davranıp dolaşan Atalay Filiz’in üzerindeki birisi 17, diğeri 15 santim uzunluğundaki avcı bıçaklarını kullandığı bildirildi.

SAPIK ZANNETTİLER

Avcı gibi av sahasında dolaşan Atalay Filiz’in, bazı geceleri de, bu bölgedeki menfezde geçirdiği tespit edildi. Burada Atalay Filiz’den kalma, kuru pasta fırınına ait kutu, plastik su şişeleri ile kraker ambalajları bulundu. Atalay Filiz’in Gümüldür merkezde saklandığı mandalina bahçesinde de vatandaşlarca fark edildiği ortaya çıktı. Yakalanmadan bir gün önce bir mandalina bahçesinde giysilerini değiştirdiği, gözaltına alındığında üzerinde bulunan kıyafetleri giydiği, bu sırada bahçe sahibinin kızlarının kendisini görüp, sapık sanarak babalarına haber verdikleri anlaşıldı. Babaları bahçeye gelene kadar, farkedildiğini ve kendisinden şüphelenildiğin anlayan Filiz’in bölgeden hızla uzaklaşdığı belirlendi.

Haberin Devamı

YARDIM EDEN Mİ VARDI?

Bunun yanı sıra polis, üzerinde 10 bin TL ve 3 bin 500 Euro para çıkan Atalay Filiz’e yardım eden kimse olup olmadığının da peşine düştü. Polis, parayı nereden bulduğunu araştırmaya başladı. Ayrıca vatandaşların, Filiz’i bir özel araç içerisinde gördüklerine dair iddiaları da değerlendirmeye alındı. Bölgedeki bazı güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alındı.