Gazete Vatan Logo

Atakum'da Türk sanat müziği konseri!

Atakum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu (TSM) tarafından Samsunlulara Türk sanat müziği ziyafeti sunuldu.

Atakum'da Türk sanat müziği konseri!

Atakum Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri, Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi'nde icra edildi. Şef Volkan Sağlam yönetimindeki konser iki bölümden oluştu. Yaklaşık iki saat süren konserde izleyenler keyifli anlar yaşadı. Salona sığmayan bazı sanatseverler merdivenlere oturarak şarkılara eşlik etti.

Konserden önce bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Ülkemizin geçirdiği zor günler ve zaman zaman şehitlerimizin olması nedeniyle bu tür etkinlikleri sıklıkla yapamıyoruz. İnşallah kötü olaylarla karşılaşmadan bu tarz etkinlikleri yaparız. Ama kültürel faaliyetlerimize devam ediyoruz. Atakum Belediyesi olarak kültüre ve sanata verdiğimiz desteğin halkımıza yansımasını istiyoruz. Atakum'un sanatla en iyi anlamlandığı ilçe olduğunu düşünüyoruz. Atakum Belediyesi olarak fiziki hizmetlerimizin yanında kültür ve sanat anlamında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Konsere; Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Haberin Devamı