Gazete Vatan Logo
Magazin Ata’ya saygı duruşu

Ata’ya saygı duruşu

Bülent Ersoy, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım nedeniyle duygularını anlattığı bir mesaj yayınladı ve Ata’ya, sevdiği ‘Şahane Gözler Şahane’ adlı eseri armağan etti

Ata’ya saygı duruşu

Türk Sanat Müziği’nin ‘Diva’sı Bülent Ersoy, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle duygusal bir mesaj yayınladı. Evinin balkonunda kaleme aldığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Akl-ı bali olduğu yıllarımdan bugüne değin tüm 10 Kasım’ların sabah 09:05 geçe saatlerinde olduğu gibi, bugün de yine son nefesime kadar yüreğimde hissedecek olduğum bağımlılığım; minnet, şükran ve rahmetle andığım şu an, evimin balkonunda riyasız derin saygım ve engin sevgimle zaat-ı alinizi yad eden bir saygı duruşundaydım yine. Sayın Ulu Önderim, Atam... Ruhunuz şad, kabriniz nur, mekanınız cennet olsun inşallah.

...O masmavi parıldayan gözlerinizin derinliğinde kaybolmuşum gibi dalgın gözler, kısık bir ses ve de üzgün ruhumla... En çok sevdiğiniz o makam olan Evç Makamı ve bu makamın en güzel örneklerinden birtanesi olan merhum büyük bestekar Saadettin Kaynak üstadın şaheseri ‘Şahane Gözler Şahane’ adlı eseri terennüm ediyorum; kalb-i derunumdan zaat-ı alinize ithafen tüm hürmetimle Büyük Atam.”

Haberin Devamı