Gazete Vatan Logo

ATA-AÖF sınav soruları yayınlandı! AÖF vize sınav sonuçları ise...

ATA-AÖF sınav soruları yayınlandı! AÖF vize sınav sonuçları ise henüz belli olmadı. 24-25 Mart tarihlerinde gerçekleşen ATA-AÖF sınavının soru ve cevapları adaylar tarafından merak edilmeye başlandı. İşte ayrıntılar...

ATA-AÖF sınav soruları yayınlandı! AÖF vize sınav sonuçları ise...

ATA-AÖF sınavına dair pek çok bilgi merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Binlerce adayın katılımıyla gerçekleşen ATA-AÖF vize sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA-AÖF sınav soru ve cevapları ise adayların erişimine açıldı.

ATA AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

ATA AÖF VİZE SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

24-25 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen ATA AÖF vize sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz.

ATA AÖF vize sınav soru ve cevapları öğencilerin erişimine açıldı. İşte yapılan resmi açıklama...

"Değerli Öğrencilerimiz,

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlanmıştır.

Sadece kesin olarak hatalı gördüğünüz sorulara itirazda bulununuz.

Daha önceki sınavlarda bazı öğrencilerimizin bir derste 20 soruya itirazda bulunarak online soru itiraz sistemini suistimal ettiği tespit edilmiştir. Bu durum gerek soru itirazlarının incelenme, gerekse sınav sonuçlarının açıklanma süresinin uzamasına neden olmaktadır.

Haberin Devamı

İtiraz sürecinin daha hızlı ve daha sağlıklı yürütülebilmesi için bir öğrencinin bir sınav döneminde soru itiraz hakkı toplamda 10 soruyla sınırlandırılmıştır.

Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır.

Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Not: Soru itirazları 28 Mart 2018 Çarşamba günü saat 23:59 a kadar yapılacak ve bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.