Gazete Vatan Logo

ATA AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı... (ATA AÖF vize sınavı)

ATA AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz. Binlerce öğrencinin katılımıyla 24-25 Mart'ta gerçekleşen ATA AÖF sınavının sonuçları merakla bekleniyordu ve açıklanmasıyla heyecan yarattı. İşte ATA AÖF sınavına dair araştırılan tüm bilgiler...

ATA AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı... (ATA AÖF vize sınavı)

ATA AÖF sınav sonuçlarını haberimizden öğrenebilirsiniz. Binlerce öğrencinin ter döktüğü ATA AÖF sınav sonuçları da belli oldu. İşte tüm detaylar...

ATA AÖF SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

24-25 Mart tarihinde gerçekleştirilen ATA AÖF sınav sonuçları açıklanınca öğrenciler arayışa geçti. ATA AÖF sınav sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresinden öğreniliyor.

ATA AÖF VİZE SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

ATA AÖF vize sınavı ile ilgili yapılan resmi açıklama:

"Değerli Öğrencilerimiz,

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlanmıştır.

Sadece kesin olarak hatalı gördüğünüz sorulara itirazda bulununuz.

Daha önceki sınavlarda bazı öğrencilerimizin bir derste 20 soruya itirazda bulunarak online soru itiraz sistemini suistimal ettiği tespit edilmiştir. Bu durum gerek soru itirazlarının incelenme, gerekse sınav sonuçlarının açıklanma süresinin uzamasına neden olmaktadır.

İtiraz sürecinin daha hızlı ve daha sağlıklı yürütülebilmesi için bir öğrencinin bir sınav döneminde soru itiraz hakkı toplamda 10 soruyla sınırlandırılmıştır.

Haberin Devamı

Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır.

Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Not: Soru itirazları 28 Mart 2018 Çarşamba günü saat 23:59 a kadar yapılacak ve bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır."