Gazete Vatan Logo

ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sonuçları ATA AÖF OBS giriş ekranı!

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA-AÖF) 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı final sınavının, 15-24 Haziran 2020 tarihleri arasında online olarak gerçekleşmesinin ardından, gözler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe kilitlendi. Final sınavının tamamlanmasının ardından ATA AÖF sınav soruları ve cevap anahtarı erişime açıldı. ATA AÖF Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) ekranını ziyaret eden öğrenciler, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor.

ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sonuçları ATA AÖF OBS giriş ekranı!

ATA AÖF final sonuçları açıklandı mı? ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? soruları, sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler arasında merak konusu. Öğrenciler https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifreleriyle giriş yaptıktan sonra çıkan ekrandaki kutucukları doldurarak, sınav sonuçlarını öğrenebilecek. Bu nedenle öğrenciler, ATA AÖF OBS giriş sistemine devamlı bakıyorlar. İşte, ATA AÖF sınav sonuçları hakkında merak edilenler…

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları, sınavların tamamlanmasının ardından yaklaşık 1 hafta içerisinde ilan edilir. Sınav sonuçlarınızı Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)’den öğrenilecek.

AÖF FİNAL SINAVI SORULARI VE CEVAPLARI ERİŞİME AÇILDI

Değerli öğrencimiz, sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklenmiştir. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan bugün (26 Haziran 2020) saat 23:59'a kadar soru itirazında bulunabilirsiniz.

Fakültemiz tarafından belirlenmiş olan tüm sınav kurallarına uymamanız durumunda sınavınız geçersiz sayılacaktır.

Haberin Devamı