Gazete Vatan Logo

ATA - AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA - AÖF sınavı 2-3 Aralık tarihlerinde gerçekleşti. Hemen sonrasında ATA - AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Peki heyecanla beklenen ATA - AÖF sınav sonuçları nereden sorgulanacak? İşte detaylar...

ATA - AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA - AÖF sınavı 2-3 Aralık'ta gerçekleşmiş ve adaylar ter dökmüştü. Heyecanla ve merakla beklenen ATA - AÖF sınav sonuçları öğrenciler tarafından araştırılmaya başladı. İşte ATA - AÖF sınavına dair merak edilenler...

ATA AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

ATA AÖF sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içerisinde Atatürk Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerin, ‘Öğrenci Girişi’ sayfasına açıklanacak.

NOT: Öğrencilerin adreslerine postalanmayacak.

ATA AÖF SINAV SORU İTİRAZLARI HAKKINDA

Atatürk Üniversitesi, AÖF sınav sorularına itiraz hakkıyla ilgili duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda;

"Sadece kesin olarak hatalı gördüğünüz sorulara itirazda bulununuz.

Daha önceki sınavlarda bazı öğrencilerimizin bir derste 20 soruya itirazda bulunarak online soru itiraz sistemini suistimal ettiği tespit edilmiştir. Bu durum gerek soru itirazlarının incelenme, gerekse sınav sonuçlarının açıklanma süresinin uzamasına neden olmaktadır.

İtiraz sürecinin daha hızlı ve daha sağlıklı yürütülebilmesi için bir öğrencinin ara sınav döneminde soru itiraz hakkı toplamda 10 soruyla sınırlandırılmıştır.Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Haberin Devamı

Not: Soru itirazları 6 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 23:59 a kadar yapılacak ve bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.” İfadeleri kullanıldı."